Στην τελική ευθεία για τις εσωκομματικές κάλπες έχει μπει το ΠΑΣΟΚ και ο «πράσινος» αέρας είναι διάχυτος στα Μέσα Ενημέρωσης. Τα τελευταία 24ωρα στο Κίνημα καταγράφονται αναμετρήσεις μέσω των τηλεοπτικών σποτ και των social ανάμεσα στους υποψήφιους προέδρους, από τις οποίες ο κόσμος προσπαθεί να συμπεράνει το όραμα που έχει ο καθένας και τις προτάσεις που διατυπώνουν για τον τόπο.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης λέει πως αν έτρεχαν οι υποψήφιοι στις ευρωεκλογές όπως τώρα για την καμπάνια τους, το ΠΑΣΟΚ θα είχε απογειωθεί εκλογικά. Από την άλλη, ο Παύλος Γερουλάνος απαντά ότι ο Ανδρουλάκης τα λέει αυτά γιατί ξέρει ότι μόνο αυτός ο ίδιος μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη. Η Άννα Διαμαντοπούλου επιμένει ότι ο επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ΠΑΣΟΚ και σοσιαλδημοκράτης. Στην απέναντι όχθη, ο Μιχάλης Κατρίνης αποκλείει προκαταβολικά συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και νοσταλγεί ένα ΠΑΣΟΚ με DNA Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ ο Χάρης Δούκας περιμένει να ανέβει ξανά ο ήλιος μόλις εκλεγεί πρόεδρος…  

Σε αυτό που τα βρίσκουν όλοι είναι στον υπέρ πάντων αγώνα κατά του Μητσοτάκη, που είναι το απαραίτητο συστατικό στα τηλεοπτικά μηνύματα όλων των υποψηφίων.

Τι αναφέρει το Big Mouth

- Αναμετρήσεις μέσω των τηλεοπτικών σποτ και των social καταγράφονται τα τελευταία 24ωρα στο ΠΑΣΟΚ. Τις παρακολουθώ, προσπαθώντας να καταλάβω ποιο είναι το όραμα που έχει ο καθένας και ποιες είναι οι προτάσεις που διατυπώνουν για τον τόπο. Εντάξει, ζητάω πολλά μου φαίνεται… Ο Νίκος Ανδρουλάκης λέει πως αν έτρεχαν οι υποψήφιοι στις ευρωεκλογές όπως τώρα για την καμπάνια τους, το ΠΑΣΟΚ θα είχε απογειωθεί εκλογικά. Ο Παύλος Γερουλάνος απαντά ότι τα λέει αυτά ο Ανδρουλάκης γιατί ξέρει ότι μόνο αυτός (ο Γερουλάνος) μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη. Η Άννα Διαμαντοπούλου επιμένει ότι ο επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ΠΑΣΟΚ και σοσιαλδημοκράτης. Ο Μιχάλης Κατρίνης αποκλείει προκαταβολικά συνεργασία με Μητσοτάκη και νοσταλγεί ένα ΠΑΣΟΚ με DNA Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Χάρης Δούκας περιμένει να ανέβει ξανά ο ήλιος μόλις εκλεγεί, ανεβάζοντας ταυτόχρονα και τη θερμοκρασία στην Αθήνα, αντί να τη ρίξει 5 βαθμούς. Πάντως, όλοι τα βρίσκουν στον υπέρ πάντων αγώνα κατά του Μητσοτάκη, που είναι το απαραίτητο συστατικό στα τηλεοπτικά μηνύματα όλων. Καλά θα πάει κι αυτό.