Μετά τη σημερινή επετειακή εκδήλωση έξω από το ιστορικό κτίριο της Ρηγίλλης για τα 50 χρόνια της ΝΔ, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα μεταβεί στην Κρήτη και θα περάσει το Σαββατοκύριακο στη γενέτειρά του, τα Χανιά, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Διαβάστε ακόμα: Νέα Δημοκρατία: Πάρτι στο ιστορικό "σπίτι" της στη Ρηγίλλης - Ξυπνούν μνήμες μισού αιώνα έξω από την έδρα της "γαλάζιας" παράταξης

Όπως αναφέρει η στήλη, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στα Χανιά για υψηλού επιπέδου επαφές με Αμερικανούς. Εκεί θα είναι και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζορτζ Τσούνης, που οργανώνει, μάλιστα, την όλη μάζωξη.

Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Big Mouth, στα Χανιά θα κατέλθει και ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

Πάντως, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η στήλη, από τη «σύνθεση» των επαφών, όπως όλα δείχνουν, το «μενού θα περιλαμβάνει μπόλικους εξοπλισμούς».

Τι γράφει η στήλη Big Mouth

-Μετά τα σημερινά πανηγύρια στη Ρηγίλλης ο πρόεδρος Μητσοτάκης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα περάσει το Σαββατοκύριακο στη γενέτειρά του, τα Χανιά. Και επειδή ο νους σας μπορεί να πάει στο πονηρό, δεν πάει για φθινοπωρινά μπάνια, αλλά για κάτι υψηλού επιπέδου επαφές με κάτι σοβαρούς Αμερικανούς. Εκεί θα είναι και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζορτζ Τσούνης, που οργανώνει την όλη μάζωξη. Για να καταλάβετε πόσο σημαντικές θα είναι οι επαφές, σπεύδω να σας μεταφέρω μία ακόμη πληροφορία, σύμφωνα με την οποία στα Χανιά θα κατέλθει και ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας. Επειδή (σχεδόν) αποκλείω να συζητήσουν για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αμερικανοί, Μητσοτάκης και Δένδιας, από τη σύνθεση καταλαβαίνω ότι το μενού θα περιλαμβάνει μπόλικους εξοπλισμούς. Τα υπόλοιπα τώρα, δηλαδή τα επιδόρπια, θα τα μάθουμε (αν τα μάθουμε) από βδομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει σήμερα η στήλη Big Mouth ΕΔΩ.