avatar

Εμείς οι Έλληνες
Λάμπρος Καλαρρύτης

Η τυχαία συνάντηση του Πιερρακάκη με οδηγό ταξί: Το δώρο που έδωσε στον υπουργό και η συνομιλία για τον Κωνσταντινόπουλο, τη… Δηλωτή και τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Οι αποκαλύψεις του ''Big Mouth''

Από τα αμερικανικά πανεπιστήμια στο… πανεπιστήμιο της ζωής βρέθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το απόγευμα της Τετάρτης ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης

pierrakakis_oikonomiko_epimelitirio

Από τα αμερικανικά πανεπιστήμια στο… πανεπιστήμιο της ζωής βρέθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το απόγευμα της Τετάρτης ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, καθώς ο υπουργός Παιδείας αποχωρούσε από την εκδήλωση γνωριμίας των υποτρόφων του Ιδρύματος Fulbright μαζί με τον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζορτζ Τσούνη, είχε μια σύντομη συνομιλία με διερχόμενο οδηγό ταξί, ο οποίος, μάλιστα, του χάρισε μια εικονίτσα του Αγίου Θεράποντος.

Μάλιστα, ο οδηγός ταξί -σύμφωνα πάντα με τη στήλη- δεν έμεινε μόνο στην εικόνα του Αγίου, αλλά επικαλέστηκε και τον συντοπίτη του, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος κατά τα λεγόμενά του «ξέρει καλή Δηλωτή».

Διαβάστε ακόμα: Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Σεπτέμβριο του 2025 ανοίγουν τις πύλες τους - Από τις 2 Ιανουαρίου η υποβολή αιτήσεων για τις άδειες λειτουργίας

Έπειτα, λίγο πριν απομακρυνθεί ο αυτοκινητιστής, είπε στον Κυριάκο Πιερρακάκη ότι στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ είναι με τον Παύλο Γερουλάνο, για να λάβει την πληρωμένη απάντηση από τον κ. Πιερρακάκη «εγώ είμαι με τον Μητσοτάκη».

Πάντως, εκτός αυτών, με αφορμή την εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε ο υπουργός Παιδείας, αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή δουλειά του Ιδρύματος Fulbright, το οποίο κάθε χρόνο στηρίζει τις σπουδές Ελλήνων φοιτητών στις ΗΠΑ και Αμερικανών φοιτητών στην Ελλάδα. Άλλωστε, επισημαίνεται πως η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των χωρών ως προς τη «φιλοξενία» Αμερικανών φοιτητών.

Τι γράφει η στήλη Big Mouth

- Από τα αμερικανικά πανεπιστήμια στο… πανεπιστήμιο της ζωής βρέθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το απόγευμα της Τετάρτης ο υπουργός Πιερρακάκης. Καθώς αποχωρούσε από την εκδήλωση γνωριμίας των υποτρόφων του Ιδρύματος Fulbright μαζί με τον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζορτζ Τσούνη, ο υπουργός Παιδείας είχε σύντομη συνομιλία με διερχόμενο οδηγό ταξί, ο οποίος του χάρισε μια εικονίτσα του Αγίου Θεράποντος. Ο αυτοκινητιστής δεν έμεινε μόνο στον Άγιο, αλλά επικαλέστηκε και τον (έναν άλλον επί γης άγιο που κυκλοφορεί εντός του ΠΑΣΟΚ) συντοπίτη του, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος κατά τα λεγόμενά του «ξέρει καλή Δηλωτή». Λίγο προτού πατήσει γκάζι και απομακρυνθεί, ο ταξιτζής είπε στον υπουργό ότι στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ είναι με τον Γερουλάνο, για να λάβει την πληρωμένη απάντηση από τον Πιερρακάκη «εγώ είμαι με τον Μητσοτάκη». Πέρα, όμως, από τα εσωπαραταξιακά δράματα της Κεντροαριστεράς, αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή δουλειά του Ιδρύματος Fulbright, το οποίο κάθε χρόνο στηρίζει τις σπουδές Ελλήνων φοιτητών στις ΗΠΑ και Αμερικανών φοιτητών στην Ελλάδα. Μάλιστα, η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των χωρών ως προς τη «φιλοξενία» Αμερικανών φοιτητών, ενώ με την απελευθέρωση του κρατικού μονοπωλίου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αναμένεται ότι σύντομα θα βρεθούμε ακόμα πιο ψηλά στη σχετική κατάταξη.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει σήμερα η στήλη Big Mouth ΕΔΩ.