Το είπαν και το έκαναν. Ο λόγος για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ Μακμπέθ, οι οποίοι με το που πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα δήλωσαν ότι έχουν σκοπό να ασχοληθούν με τις επιχειρήσεις. Για την ακρίβεια, ο Στέφανος Κασσελάκης ασχολείται με την πολιτική και ο Τάιλερ με τις επιχειρήσεις. Και η πρώτη επιχείρησή του είναι ένα boutique γυμναστήριο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι.

Η οδός Λεβέντη, όπου δηλώθηκε η έδρα του γυμναστηρίου, αναμένεται -λόγω και της στενότητάς της- να μποτιλιαριστεί από τους celebrities που θα εμπιστευτούν τον Τάιλερ Μακμπέθ για τη γυμναστική τους. Το έγγραφο της καταχώρισης της επιχείρησης δημοσιεύτηκε στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, ενώ φαίνεται πως το γυμναστήριο θα είναι της επωνυμίας Barry’s, γνωστής αμερικανικής αλυσίδας. Το αρχικό κεφάλαιο της εταιρείας, που συστάθηκε στις 30/9/24, είναι 1.000 ευρώ.

Μοναδικός μέτοχος της εταιρείας είναι ο Τάιλερ. Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη «τρέχει» ήδη και τις προετοιμασίες για τα εγκαίνια, όπου λουλούδια, μπαλόνια και ένας μπουφές που θα «παντρεύει» αμερικανικές γεύσεις και ελληνικά μεζεδάκια θα κάνουν αίσθηση στους πελάτες του γυμναστηρίου, που θα πηγαίνουν εκεί για πιλάτες, γιόγκα και αεροβική.

Το γυμναστήριο θα λειτουργούσε ήδη, αλλά οι πολιτικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ καθυστέρησαν τα σχέδια του ζευγαριού. Πάντως, δεν πρόκειται να κάνουν πίσω. Απλά καθυστερούν λίγο. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη δεν θα ανοίξει ένα οποιοδήποτε γυμναστήριο της σειράς, αλλά το Βarry’s Greece, που απευθύνεται σε celebrities και σε «γερά πορτοφόλια», αν κρίνει κανείς από το τι ισχύει στις άλλες χώρες όπου λειτουργούν γυμναστήρια της περίφημης αμερικανικής αλυσίδας γυμναστηρίων.

Τα Βarry’s είναι από τα πιο γνωστά γυμναστήρια της Αμερικής, με παρουσία σε πάρα πολλές χώρες, ιδιαίτερα γνωστό για τα «κόκκινα δωμάτιά» του. Την αλυσίδα γυμναστηρίων ίδρυσε το 1998 ο Μπάρι Τζέι, που έγινε αρκετά πλούσιος και σήμερα ζει στο Λας Βέγκας με το σύζυγό του και τέσσερα κουτάβια. Τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην αγαπημένη του ασχολία, την παραγωγή και σκηνοθεσία ταινιών τρόμου.

Τάιλερ Μάκμπεθ: Φέρνει στην Ελλάδα το γυμναστήριο που γυμνάστηκαν Καρντάσιαν, Τζένιφερ Λόπεζ, Μπέκαμ και Lady Gaga

Από τότε που άνοιξε, πριν από 25 χρόνια, το Barry’s αριθμεί 84 στούντιο σε όλο τον κόσμο και έχει φιλοξενήσει ουκ ολίγους γνωστούς αστέρες του σινεμά και της μουσικής. Μεταξύ αυτών οι: Κιμ Καρντάσιαν, Τζένιφερ Λόπεζ, Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, Χάρι Στάιλς, Σάντρα Μπούλοκ, Lady Gaga, Τζέικ Τζίλενχαλ, Τζέσικα Μπίελ, Χιου Τζάκμαν, Ντούα Λίπα, Τζάστιν Μπίμπερ και αμέτρητους άλλους. Μάλιστα, πέρυσι η αλυσίδα γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της με περισσότερους από 1.000 VIPs και πιστούς θαυμαστές στο Χόλιγουντ.

Η καινοτόμα πρόταση του Μπάρι Τζέι έγκειται στη συγχώνευση αερόβιων και αναερόβιων ασκήσεων. Ενώ οι αερόβιες δραστηριότητες, όπως το τρέξιμο ή η ποδηλασία, ενισχύουν την καρδιαγγειακή υγεία, η προπόνηση ενδυνάμωσης επικεντρώνεται στην τόνωση και την οικοδόμηση των μυών. Αυτή η διπλή προσέγγιση διασφαλίζει ότι τα άτομα που γυμνάζονται στα Barry’s παίρνουν το καλύτερο δυνατό από την προπόνησή τους. Οι περίφημες σκληροπυρηνικές προπονήσεις καίνε έως και 1.000 θερμίδες σε 55 λεπτά και εκτοξεύουν το μεταβολισμό για περίπου 48 ώρες μετά.

Το «κόκκινο δωμάτιο»

Η όλη εμπειρία όμως έχει και το διασκεδαστικό της μέρος, που λέγεται «κόκκινο δωμάτιο». Το στούντιο «Red Room», με τον παλλόμενο κόκκινο ατμοσφαιρικό φωτισμό και τη μουσική, μετατρέπει τις προπονήσεις σε εμπειρίες. Δεν πρόκειται μόνο για τη σωματική πρόκληση αλλά και για την ψυχική αναζωογόνηση. Πρόκειται για ένα hot studio, όπου επικρατεί το κόκκινο χρώμα της φωτιάς, και θυμίζει περισσότερο μπαρ παρά γυμναστήριο, όπου εκεί μπορεί κανείς να αθληθεί διασκεδάζοντας.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime