«Είναι ανούσιο να ανησυχούμε για πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε», είναι το μότο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ξέρει καλά πως είναι χάσιμο χρόνου να ασχολείται με όσα εκτυλίχθηκαν και θα συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα μέχρι την επόμενη Κυριακή στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, εφόσον δεν μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα.

*Διαβάστε τώρα: Ανάλυση - Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Οι κεντρογενείς ψηφοφόροι επιστρέφουν στη βάση τους

Πάντως, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, στο Μαξίμου μάλλον δεν περίμεναν την εκλογική επιτυχία του Γερουλάνου, εκτός του ότι δεν θα την ήθελαν κιόλας.


Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Πώς το βλέπει το Μαξίμου
Πέραν όλων των άλλων είναι προφανές ότι θα είχε μια κάποια σχετική αξία να μάθουμε πώς αντιμετωπίζει ο πρόεδρος Μητσοτάκης τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ. Σε επικοινωνία που είχα με τη γνωστή πηγή που διαθέτω στο Μαξίμου, έμαθα ότι ο πρωθυπουργός σταθερά και διαχρονικά είναι της σχολής, που λέει ότι: «είναι ανούσιο να ανησυχούμε για πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε». Και εδώ που τα λέμε, δεν έχει και άδικο, αφού από τη στιγμή που δεν μπορεί να επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, είναι τουλάχιστον χάσιμο χρόνου να ασχολείται με τα όσα εκτυλίχθηκαν και θα συνεχίσουν να εκτυλίσσονται μέχρι την επόμενη Κυριακή στα πέριξ της Χαριλάου Τρικούπη. Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, στο Μαξίμου μάλλον δεν περίμεναν την εκλογική επιτυχία του Γερουλάνου, εκτός του ότι δεν θα την ήθελαν κιόλας.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ