Τέταρτος στον ίδιο τον δήμο του, με διαφορά από τον τρίτο, αναδείχθηκε ο Χάρης Δούκας, ο οποίος παρότι κατέφερε να περάσει στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, δεν μπόρεσε να κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης των ψηφοφόρων του δήμου Αθηναίων και γενικότερα της Περιφέρειας Αττικής.

*Διαβάστε ακόμα: Πώς βλέπει το Μαξίμου το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ - Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς

Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, με αφορμή το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, μάλλον κι ο Μπακογιάννης ήταν ένας από τους ηττημένους των εκλογών του ΠΑΣΟΚ.


Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Το… Αττικό Βατερλώ του Δούκα
Ανέφερα παραπάνω ότι ο μεγάλος ηττημένος της χθεσινής εκλογικής διαδικασίας υπήρξε ο δήμαρχος Δούκας. Και αυτό δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση για να το καταλάβει κανείς. Αρκεί να δει τα αποτελέσματα τόσο στον Δήμο της Αθήνας, όσο και ευρύτερα στα όρια της Περιφέρειας Αττικής, όπου αναδείχθηκε τέταρτος με διαφορά από τον τρίτο. Καταλαβαίνετε ότι δεν περιποιεί τιμή για έναν τόσο φρέσκο δήμαρχο να αναδεικνύεται τέταρτος στον ίδιο τον δήμο του. Απεναντίας, πρέπει από σήμερα κιόλας να τον προβληματίσει το γεγονός ότι, αν και νέος, φρέσκος και φιλόδοξος, έρχεται τέταρτος και καταϊδρωμένος σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Με αφορμή το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, σκέφτηκα ότι ο Μπακογιάννης μάλλον ήταν κι αυτός ένας από τους ηττημένους των εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ