Σκέψεις για αλλαγές στη σύνθεση της κυβέρνησης κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη στήλη Big Mouth του Powergame.gr να αναφέρει πως προσανατολίζεται σε έναν μίνι ανασχηματισμό, που μάλιστα μπορεί να έλθει σε έναν σχετικά ανύποπτο χρόνο, κόντρα σε όσα του εισηγούνται οι σχετικές αλλαγές να γίνουν μετά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Οι πληροφορίες της στήλης, μάλιστα, συνάδουν και με όσα ανέφερε ο Γιώργος Κουβαράς στη στήλη «Παρα...τυπίες» του ένθετου Secret της εφημερίδας των «Παραπολιτικών» το Σάββατο (5/10), που ανέφερε πως οι αλλαγές μπορεί να γίνουν προς το τέλος του χρόνου, προσθέτοντας μάλιστα πως δύο υπουργοί έχουν μπει στη... μαύρη λίστα.

Σε κάθε περίπτωση, οι αλλαγές δεν φαίνεται πως θα σταματήσουν στην κυβέρνηση: αντίθετα, όπως αναφέρει το Big Mouth, έρχονται αλλαγές και στο εσωτερικό της ΝΔ, με έναν νέο γραμματέα να επιλέγεται για λογαριασμό της Παράταξης, με τις εν λόγω αλλαγές να φαίνεται πως έχουν ήδη δρομολογηθεί και να είναι ένα βήμα πριν τις τελικές ανακοινώσεις.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

Ψάχνοντας διάφορα τα τελευταία εικοσιτετράωρα, έπεσα σε κάτι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο πρόεδρος Μητσοτάκης δείχνει να προβληματίζεται για κάτι αναγκαίες αλλαγές που επιβάλλεται (όπως μου είπαν) να γίνουν στην κυβέρνηση. Μάλιστα, αν και του εισηγούνται να τις δρομολογήσει (τις αλλαγές) μετά την προεδρική εκλογή, εμένα, του ελλιπώς ενημερωμένου, κάτι μου λέει ότι δεν αποκλείεται ένας σχετικός αιφνιδιασμός. Κι αν οι κυβερνητικές αλλαγές επισπεύδονται, οι άλλες, που αφορούν το κόμμα, δηλαδή τη ΝΔ, έχω την αίσθηση (αλλά αίσθηση) ότι έχουν ήδη δρομολογηθεί και απλώς μένει να ανακοινωθούν.

Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth ΕΔΩ