Τη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη με τίτλο «Symphony of Life» παρακολούθησε στο Ηρώδειο την Πέμπτη (3/10) η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ο σπουδαίος Έλληνας τενόρος αποθεώθηκε στο κατάμεστο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στην εντυπωσιακή βραδιά που χάρισε στο κοινό, δίνοντας τη δική του ερμηνεία στη «Συμφωνία για τη Ζωή». Η υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στη συναυλία για να απολαύσει την εμφάνιση του τραγουδιστή, δέκα ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Μίνω Μάτσα, τον οποίο αποκάλυψε η στήλη Πολιτικός Καφές του parapolitika.gr.

kefalogianni_irodeio

Αμέσως μετά την είδηση του χωρισμού, η υπουργός Τουρισμού προχώρησε στην εξής δήλωση: «στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω , παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα».

Διαβάστε ακόμη: Αποκλειστικό: Χωρίζουν Κεφαλογιάννη - Μάτσας - Ο ρόλος τρίτου προσώπου, το SMS και οι δικηγόροι

Σημειώνεται ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο συνθέτης Μίνως Μάτσας ενώθηκαν υπό τα ιερά δεσμά του γάμου τον Μάιο του 2021 και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους απέκτησαν δίδυμα παιδιά.

Μάλιστα, η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στις 4 Σεπτεμβρίου στη συναυλία – αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο, όπου πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό.

kefalogianni_matsas_minos

Δύο ημέρες πριν από τη βραδιά για τον Λευτέρη Παπαδόπουλου, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε βρεθεί ξανά στο Ηρώδειο για τη μεγάλη συναυλία του Μίνω Μάτσα.

kefalogianni_sinavlia_matsas

Φωτογραφίες: NDP