Ένας περιφερειακός παίκτης που παίζει σε μικρή επαρχιακή ομάδα είναι πλέον το ΠΑΣΟΚ, μετά τον α’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

*Διαβάστε ακόμα: ΠΑΣΟΚ: Από κόμμα εξουσίας έγινε κόμμα επαρχίας - Ανδρουλάκης και Δούκας αναδείχθηκαν τρίτος και τέταρτος στην Αττική, που βγάζει κυβερνήσεις

Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, το ΠΑΣΟΚ μοιάζει με τον Λεβαδειακό, αφού ναι μεν παίζει στο πρωτάθλημα, ποτέ όμως δεν το κατακτά.

Με δεδομένο ότι οι δύο φιναλίστ της ερχόμενης Κυριακής, δηλαδή ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας αναδείχθηκαν τρίτος και τέταρτος στην Αττική, εκεί δηλαδή που ψηφίζει το 60% των Ελλήνων, σχεδόν αυτόματα καταλαβαίνει κανείς πως όποιος και να εκλεγεί, ξεκινά να παίζει στο περιφερειακό.

Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

ΠΑΣΟΚ: Ο Λεβαδειακός της πολιτικής
Ρίχνοντας μια δεύτερη πιο σοβαρή ματιά στα εκλογικά αποτελέσματα της Κυριακής, κατέληξα χωρίς δεύτερη σκέψη στο συμπέρασμα ότι το ΠΑΣΟΚ αναδεικνύεται ως ένας περιφερειακός παίκτης, κάτι σαν τις μικρές επαρχιακές ομάδες. Δεν σας κρύβω ότι το πράσινο χρώμα, αβίαστα οδήγησε την αγιασμένη πλέον σκέψη μου (πήγα δυο μέρες στο Βατοπέδι) στον Λεβαδειακό του φίλου μου, του Γιάννη του Κομπότη. Κάτι σαν την ομάδα της Λειβαδιάς είναι το ΠΑΣΟΚ, αφού ναι μεν παίζει στο πρωτάθλημα, ποτέ όμως δεν το κατακτά. Με δεδομένο ότι οι δύο φιναλίστ της ερχόμενης Κυριακής, αναδείχθηκαν τρίτος και τέταρτος στην Αττική, εκεί δηλαδή που ψηφίζει το 60% των Ελλήνων, σχεδόν αυτόματα καταλαβαίνει κανείς πως όποιος εκ των Ανδρουλάκη και Δούκα και να εκλεγεί, ξεκινά να παίζει στο περιφερειακό. Γιατί δεν νομίζω να πιστεύουν ότι με τη δυναμική που κατέγραψαν Νίκος και Χάρης στην Αττική, μπορούν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο από τον περαιτέρω υποβιβασμό στα μάτια της κοινής γνώμης.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ