Ο ΣΚΑΪ, το κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου, όπως φάνηκε από το εκλογικό πάνελ το βράδυ των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, είχε επενδύσει στον Παύλο Γερουλάνο, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Διαβάστε ακόμα: Η ομοιότητα του ΠΑΣΟΚ με τον Λεβαδειακό μετά τον α’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών και το χαμένο στοίχημα του Λεκανοπεδίου

Αυτό φαινόταν, δηλαδή, σύμφωνα πάντα με τη στήλη, στα πρόσωπα όσων συμμετείχαν στη συζήτηση, η οποία διακόπηκε κάπως άδοξα, όταν διαμορφώθηκε το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα.

Προφανώς -όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Big Mouth- στο κανάλι του Φαλήρου, αν και σκληροί έναντι του Μητσοτάκη, ήθελαν να υπάρξει ένας πιο αξιόπιστος αντίπαλος από τον Ανδρουλάκη.

Τι γράφει η στήλη «Big Mouth»

Παρακολούθησα προχθές το εκλογικό πάνελ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και κατάλαβα ότι στο κανάλι του προέδρου Αλαφούζου κάτι σαν να είχαν επενδύσει στον παρ’ ολίγον πρόεδρο Γερουλάνο. Αυτό φαινόταν στα πρόσωπα όσων συμμετείχαν στη συζήτηση, η οποία (συζήτηση) διακόπηκε κάπως άδοξα (λίγο είχε να μην πέσει ούτε το σήμα) όταν διαμορφώθηκε το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα. Προφανώς εκεί στο Φάληρο, αν και σκληροί του Μητσοτάκη, ήθελαν να υπάρξει ένας πιο αξιόπιστος αντίπαλος από τον Ανδρουλάκη.

Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ.