Στη δημοσιότητα ήρθε χθες το πολυσυζητημένο Πόθεν Έσχες του προέδρου Κασσελάκη, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων και εξελίξεων στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

*Διαβάστε ακόμα: Ο Κικίλιας είναι ο υπουργός που αγόρασε σπίτι στη Βασιλίσσης Σοφίας έναντι 1,2 εκατ. ευρώ

Ωστόσο, μελετώντας κανείς προσεκτικά το συγκεκριμένο Πόθεν Έσχες, δεν θα χαρακτήριζε τόσο πλούσιο τον Κασσελάκη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, αβίαστα θα μπορούσαμε να μιλήσουμε περί ενός ταλαίπωρου, που προσπαθεί να πείσει μέχρι και τον εαυτό του, ότι είναι νοικοκύρης.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια στήλη, ακόμα και το σπίτι του Κασσελάκη που είναι κτισμένο σε έκταση 55 στρεμμάτων δεν θεωρείται και κανένα «φιλέτο μέσα στη Νέα Υόρκη».

Σημειώνεται ότι ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπως προανήγγειλε χθες με ανάρτησή της η Κατερίνα Καινούργιου, και θα μιλήσει για όλους και για όλα.


Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Το Πόθεν Έσχες δείχνει «φτωχό εφοπλιστή»
Πάντως από τα όσα προκύπτουν από το πολυσυζητημένο Πόθεν Έσχες του προέδρου Κασσελάκη, δεν θα τον έλεγε κανείς και πλούσιο. Απεναντίας, αν τον είχαμε πάρει στα σοβαρά (που δεν τον έχουμε πάρει) αβίαστα θα μιλούσαμε περί ενός ταλαίπωρου, που προσπαθεί να πείσει μέχρι και τον εαυτό του, ότι είναι νοικοκύρης. Θυμάστε που σας έγραψα ότι αν συνεχίσει έτσι σε λίγο θα διεκδικήσει ρόλο στο Δελφινάριο του Σεφερλή. Ε, λοιπόν και με τα τελευταία δεν αποκλείω η συγκεκριμένη προοπτική να βρίσκεται πολύ πιο κοντά.

! Επειδή μου έκανε μια κάποια εντύπωση το γεγονός ότι το σπίτι του Κασσελάκη είναι κτισμένο σε έκταση 55 στρεμμάτων (όπως προκύπτει από το Πόθεν Έσχες) ρώτησα έναν φίλο μου, που γνωρίζει από τέτοια και δη από τις αξίες εκτός Ελλάδος. «Μην φανταστείς» μου είπε ότι «μιλάμε για φιλέτο μέσα στη Νέα Υόρκη», γκρεμίζοντάς μου, ό,τι είχα ονειρευτεί για την προίκα του Τάιλερ. Αν κατάλαβα καλά, είναι σαν να λέμε, ότι έχει κάποιος ένα σπίτι στην Αττική, σε έκταση 55 στρεμμάτων στη Λούτσα, άντε στο Κορωπί. Απ΄ αυτά έχω την αίσθηση ότι εκτός από τους Συριζαίους, έχει καταφέρει να παραμυθιάσει και τους Αμερικάνους συμπεθέρους.

! Και όσοι ανησύχησαν που έχασαν από τις εκπομπές της Καινούργιου και του Λιάγκα τον πρόεδρο Κασσελάκη, από χθες το βράδυ ηρέμησαν, μετά την ανάρτηση της ερωτευμένης Κατερίνας, η οποία προαναγγέλλει ότι σήμερα θα φιλοξενήσει στον Alpha τον έκπτωτο.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ