Σαρωτικό φαίνεται πως είναι το προβάδισμα του Νίκου Ανδρουλάκη έναντι του Χάρη Δούκα, σε ορισμένες δημοσκοπήσεις που ξεκίνησαν να διενεργούνται την επαύριο του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ και οι οποίες έχουν περιέλθει σε γνώση της στήλης Big Mouth του Powergame.gr.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη στήλη, η διαφορά που αποτυπώνεται στις εν λόγω σφυγμομετρήσεις υπερβαίνει τις 25 μονάδες. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως ο εν ενεργεία πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη εκλογική απήχηση σε άτομα της τρίτης ηλικίας, ενώ εκτιμάται πως η συμμετοχή στον δεύτερο γύρο θα κινηθεί στην περιοχή των 200.000.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει και μεγάλο ενδιαφέρον η αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής, μαθαίνω ότι από τη Δευτέρα ξεκίνησαν να διενεργούνται κάτι νέες δημοσκοπήσεις, με σκοπό να καταγράψουν τις τάσεις του εκλογικού σώματος της αναμέτρησης Ανδρουλάκη – Δούκα. Όπως έμαθα, ο πρόεδρος Νίκος καταγράφει σαρωτικό προβάδισμα έναντι του αντιπάλου του, δημάρχου Χάρη. Συγκεκριμένα, μιλάμε για μια διαφορά που ξεπερνά τις 25 μονάδες. Πέραν, όμως, της διαφοράς, να σας πω ότι από τις έρευνες προκύπτει ότι τον Ανδρουλάκη τον ψηφίζουν κυρίως άτομα της τρίτης ηλικίας, ενώ με βάση τα στοιχεία που καταγράφουν οι ερευνητές, εκτιμάται ότι τη δεύτερη Κυριακή η συμμετοχή θα κινηθεί στην περιοχή των 200.000.