Τυχαία συνάντηση με την Κατερίνα Κανούργιου είχε προχθές το βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης, και μάλιστα, χθες, Τετάρτη, προβλήθηκε στην εκπομπή της παρουσιάστριας απόσπασμα από τη συνάντησή τους, με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μιλά και με τη μητέρα της στο τηλέφωνο.

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης: Έξοδος σε γνωστό bar-restaurant στο κέντρο της Αθήνας - Η παρουσιάστρια που τον "τσάκωσε" και η φωτογραφία

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, λοιπόν, ανάμεσα στα πολλά που διηγήθηκε ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην παρουσιάστρια, ήταν και η επιβεβαίωση για το γυμναστήριο του συζύγου του, Τάιλερ Μακμπέθ. Απλώς, επισήμανε ότι ο συγκεκριμένος χώρος δεν θα βρίσκεται στο Κολωνάκι, αλλά προφανώς σε μια πιο… λαϊκή γειτονιά.

Και επειδή ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε στην εκπομπή της Καινούργιου, της οποίας παραγωγός είναι ο Νίκος Κοκλώνης, αξίζει να αναφερθεί πως, σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, ο τελευταίος έχει τακτική επαφή με τον έκπτωτο πρόεδρο.

Τι γράφει η στήλη Big Mouth

-Εν αναμονή της παρουσίας του στην εκπομπή του Λιάγκα, χθες είδαμε τον πρόεδρο Κασσελάκη να μιλά στην αγαπημένη του Καινούργιου, τη μάνα της και δεν ξέρω ποιον άλλον. Ανάμεσα στα πολλά που διηγήθηκε ο έκπτωτος ήταν και η επιβεβαίωση για το γυμναστήριο του Τάιλερ. Απλώς επισήμανε ότι ο συγκεκριμένος χώρος δεν θα βρίσκεται στο Κολωνάκι, αλλά προφανώς σε μια πιο λαϊκή γειτονιά. Άλλωστε, υπάρχουν και στιγμές μέσα στη μέρα που ο πρόεδρος Stefanos συνειδητοποιεί πως είναι αριστερός, αν και εδώ που τα λέμε δεν του φαίνεται. Και επειδή εμφανίστηκε στη… βαριά εκπομπή της Καινούργιου, της οποίας παραγωγός είναι ο Κοκλώνης, σπεύδω να σας πω ότι εσχάτως ο τελευταίος έχει τακτική επαφή με τον έκπτωτο.

Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr ΕΔΩ.