Μια από τις καλύτερες περιόδους της μεταξύ τους σχέσης διανύουν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, σε αντίθεση με τα όσα λέγονται τις τελευταίες ώρες.

Διαβάστε ακόμα: ΝΔ: Η απουσία Καραμανλή και Σαμαρά από τη Ρηγίλλης, η χαμένη υστεροφημία και οι... μνήμες του 1993

Άλλωστε, όπως αναφέρει και η στήλη, και οι δύο ήταν και εξακολουθούν να είναι πολέμιοι του νόμου για την ισότητα στον γάμο.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Big Mouth, «τα λένε σταθερά και συχνά».

Τι γράφει η στήλη Big Mouth

- Μια και αναφέρθηκα στον πρόεδρο Σαμαρά, θυμήθηκα μια συζήτηση που είχα μ’ έναν φίλο μου, από αυτούς που έχουν το προνόμιο να συνομιλούν με τα γεροντάκια της Κεντροδεξιάς. Σε αντίθεση με τα όσα γράφονται και λέγονται τις τελευταίες ώρες, ο συνομιλητής των ηλικιωμένων του Muppet Show μού είπε ότι Καραμανλής και Σαμαράς διανύουν περίοδο απόλυτου πολιτικού έρωτα, πάντα με την καλή έννοια, άλλωστε και οι δύο ήταν και εξακολουθούν να είναι πολέμιοι του νόμου για την ισότητα στον γάμο. Με δεδομένο ότι μιλάμε για πολιτικό ομόφυλο και όχι για κανονικό γάμο, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να νομοθετήσει εκ νέου ο Μητσοτάκης. Εσείς, πάντως, κρατήστε ότι τα γεροντάκια τα λένε σταθερά και συχνά, ενώνοντας τις αμπελοφιλοσοφίες τους και όλα τα υπόλοιπα που έχουν στο μυαλό τους.

Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr ΕΔΩ.