Μπορεί το μπάσκετ να επέτρεψε στον Βασίλη Κικίλια να μπει στο τερέν της πολιτικής με αρκετά λεφτά και με ψηλά το κεφάλι, ωστόσο φαίνεται πως δεν ήταν πάντοτε... εύστοχος.

Η στήλη Big Mouth του Powergame.gr φέρνει στο προσκήνιο για του λόγου το αληθές ένα παλιό βίντεο, από εκπομπή που παρουσίαζε η Τατιάνα Στεφανίδου, στο οποίο ο νυν υπουργός εκτελεί μια βολή και αστοχεί (για την ακρίβεια κάνει airball), με την παρουσιάστρια αμέσως μετά να βρίσκει στόχο.


Εντέλει, και με αφορμή το εν λόγω βίντεο, ο Βασίλης Κικίλιας στην πολιτική αποδείχθηκε πολύ καλύτερος σε σχέση με το μπάσκετ, γράφει η στήλη.

Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Η αστοχία του μπασκετμπολίστα

Και επειδή αυτές τις μέρες αντιλαμβάνομαι ότι σας κούρασα με τα… βαριά της στήλης, είπα σήμερα να το χαλαρώσω λίγο, προσφέροντας μια τελευταία δόση από τον υπουργό Κικίλια, από την εποχή που κάρφωνε στα καλάθια, δουλειά που του διασφάλισε τη δυνατότητα να εισέλθει με ψηλά το κεφάλι και με αρκετά λεφτά στο τερέν της πολιτικής. Είναι ένα στιγμιότυπο από παλιότερη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου φαίνεται ο Κικίλιας να εκτελεί βολή και να τη χάνει (ούτε στεφάνι δεν έπιασε) και τη γνωστή παρουσιάστρια να δοκιμάζει, έχοντας πολύ καλύτερη επίδοση. Με αφορμή αυτό το βίντεο, θυμήθηκα αυτό που μου είχε πει ένας κοινός μας φίλος. Ότι ο Βασίλης αποδείχθηκε πολύ καλύτερος στην πολιτική απ’ ό,τι στο μπάσκετ.