Την απόφαση να δοκιμάσει την τύχη του, εφόσον φυσικά του το επιτρέψουν οι συνθήκες, σε μεγαλύτερη πίστα φαίνεται ότι έχει πάρει πρώην υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο λόγος για τον Νότη Μηταράκη ο οποίος έχοντας συνειδητοποιήσει ότι ο πρωθυπουργός δεν τον έχει στους προς αξιοποίηση βουλευτές, ανοίγει τα φτερά του για πιο ηγετικές θέσεις...

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο πρώην υπουργός εσχάτως σκέφτεται τον εαυτό του και ως διάδοχο του σημερινού αρχηγού. Ναι, πολύ καλά διαβάσατε, ο Νότης Μηταράκης εμφανίζεται σαν αυτόκλητος κληρονόμος της πολιτικής κληρονομιάς του Αντώνη Σαμαρά.

Βλέπετε, έχοντας διανύσει την καλύτερη διαδρομή απ’ όλους τους άλλους της Πολιτικής Άνοιξης, πιστεύει ότι το δικαιούται.

Τι αναφέρει το Big Mouth 

-Προ ημερών σας έγραφα ότι ο παλιός υπουργός Μηταράκης (οι φίλοι του τον φωνάζουν και Νότη), έχοντας συνειδητοποιήσει ότι ο πρόεδρος Μητσοτάκης δεν τον έχει στους προς αξιοποίηση βουλευτές, πήρε τη μεγάλη απόφαση να δοκιμάσει, εφόσον φυσικά του το επιτρέψουν οι συνθήκες, σε άλλη, πιο μεγάλη πίστα. Όπως μου είπε ένας κοινός μας φίλος, ο πρώην υπουργός εσχάτως σκέφτεται τον εαυτό του και ως διάδοχο του σημερινού αρχηγού. Ναι, πολύ καλά διαβάσατε, ο Νότης ο Μηταράκης, ο γνωστός, ο φίλος του Θανασάκη του Παπανικολάου και κάτι άλλων της πιάτσας, εμφανίζεται σαν αυτόκλητος κληρονόμος της πολιτικής κληρονομιάς του προέδρου Σαμαρά. Βλέπετε, έχοντας διανύσει την καλύτερη διαδρομή απ’ όλους τους άλλους της Πολιτικής Άνοιξης, πιστεύει (και δεν έχει άδικο) ότι το δικαιούται. Τώρα κατάλαβα γιατί εσχάτως Δένδιας και Χατζηδάκης φαίνονται σαν τρομοκρατημένοι!