Νέος εν ενεργεία υπουργός, μετά τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, έχει ξεκινήσει τα «πάρε-δώσε» τον κόσμο του real estate.

*Διαβάστε ακόμα: Ακίνητο Βασίλη Κικίλια: Η αποκάλυψη του Big Mouth, ο σάλος στο διαδίκτυο και η επιβεβαίωση από τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας - Όλο το χρονικό

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ένας ακόμα υπουργός βρήκε (όπως προκύπτει από το σχετικό συμβόλαιο) μια αντίστοιχη ευκαιρία με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας.

Η διαφορά είναι ότι ο νέος υπουργός δεν αγόρασε, όπως ο Βασίλης Κικίλιας, αλλά νοίκιασε μια κανονική έπαυλη περί τα 500 τετραγωνικά.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια στήλη, το εν λόγω κυβερνητικό στέλεχος φαίνεται πως βρήκε πραγματική «ευκαιρία», καθώς κατάφερε να διασφαλίσει ένα ενοίκιο στην καλύτερη περιοχή της Αθήνας, το ύψος του οποίου ανταγωνίζεται τα ενοίκια σε Κυψέλη και Πατήσια.

Εκτός κι αν ο υπουργός έπεσε θύμα του γνωστού παζαριού «δώσε τα μισά άσπρα και τα άλλα μισά μαύρα και θα σου κάνω καλύτερη τιμή»…


Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Ο υπουργός και η (νέα) ευκαιρία σε ακίνητο
Τελικά αυτός ο κόσμος του real estate έχει τη δική του γοητεία. Με αφορμή την απολύτως νόμιμη εξαγορά (και επιμένω σε αυτό) από τον υπουργό Κικίλια ακινήτου επί της Βασιλίσσης Σοφίας, άρχισα να κατακλύζομαι από κάτι (άλλες) άσχετες πληροφορίες που σχετίζονται με ακίνητα. Ξεχώρισα μια, που συνδέεται και πάλι με εν ενεργεία υπουργό της κυβέρνησης, ο οποίος όπως μου είπαν βρήκε (όπως προκύπτει από το σχετικό συμβόλαιο) μια αντίστοιχη ευκαιρία με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας. Απλά ο άλλος υπουργός (που αρνήθηκαν να μου αποκαλύψουν το ονοματεπώνυμό του) δεν αγόρασε, αλλά νοίκιασε μια κανονική έπαυλη περί τα 500 τετραγωνικά. Σύμφωνα με τα όσα μου διηγήθηκε η πηγή μου, το κυβερνητικό στέλεχος, κατάφερε να διασφαλίσει ένα ενοίκιο στην καλύτερη περιοχή της Αθήνας, το ύψος του οποίου ανταγωνίζεται τα ενοίκια σε Κυψέλη και Πατήσια. Μιλάμε για την απόλυτη ευκαιρία ο άτιμος. Εκτός κι αν ο υπουργός (που δεν το πιστεύω) έπεσε θύμα του γνωστού παζαριού που κάνουν οι ιδιοκτήτες από την εποχή που κυριαρχούσε στο πολιτικό σκηνικό ο αείμνηστος Ευάγγελος Αβέρωφ (πού τον θυμήθηκα θα μου πείτε;): «δώσε τα μισά άσπρα και τα άλλα μισά μαύρα και θα σου κάνω καλύτερη τιμή». Όμως δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να υπάρξει υπουργός που να μπει έστω και για πλάκα σε τέτοιου είδους παζάρια.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ