Απογοητευμένη βγήκε από τις συναντήσεις με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ η Άννα Διαμαντοπούλου, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, και οι δύο πήγαν απροετοίμαστοι, με μόνο στόχο να αποσπάσουν απλώς μια δήλωσή της, που θα ενίσχυε την υποψηφιότητά τους στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.

*Διαβάστε ακόμα: ΠΑΣΟΚ: Η Διαµαντοπούλου βγάζει πρόεδρο - Ισχυρό προβάδισµα Ανδρουλάκη στη δεξαµενή των 58.809 ψηφοφόρων της Άννας

Ίσως τελικά οι δύο μονομάχοι δεν διαθέτουν ούτε σχέδιο ούτε ιδέες για την επόμενη μέρα, τονίζεται καταληκτικά στη στήλη.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

Απογοητευμένη η Διαμαντοπούλου

Ένας φίλος, από αυτούς που συνομιλούν με πολλούς στην πιάτσα, μου μετέφερε την απογοήτευση της Διαμαντοπούλου από τις συζητήσεις που είχε με τους Ανδρουλάκη και Δούκα. Σιγά την είδηση, αφού είδηση θα ήταν να έβγαινε από τις συναντήσεις ενθουσιασμένη η Αννούλα. Βλέπετε, και οι δύο πήγαν (εντελώς) απροετοίμαστοι, έχοντας ως αποκλειστικό και μόνο στόχο να της αποσπάσουν μια δήλωση που θα ενίσχυε την υποψηφιότητά τους στη μάχη της Κυριακής. Πέραν τούτου ουδέν, επιβεβαιώνοντας αυτό που πιστεύει το ευρύ κοινό, ότι δηλαδή δεν διαθέτουν ούτε σχέδιο ούτε καν ιδέες για την επόμενη μέρα.