Για ακόμη μία φορά επιβεβαιώθηκε η στήλη Big Mouth του powergame.gr, αφού όπως έγραφε χθες πρωί-πρωί με την αυγούλα, Δένδιας και Πιερρακάκης ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Πέμπτης μια δέσμη πρωτοβουλιών της κυβέρνησης για την αναβάθμιση των στρατιωτικών σχολών.

Διαβάστε εδώ: Στρατιωτικές σχολές: Πρόσβαση από 3 πεδία και από ΕΠΑΛ - Στα 609 ευρώ ο μισθός, τo "πακέτο" Δένδια και Πιερρακάκη

Οι δύο πιο δημοφιλείς υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη ανακοίνωσαν ένα εντυπωσιακό, ομολογουμένως, πακέτο μέτρων για την αντιμετώπιση της μείωσης εισακτέων στις Ανώτατες Στρατιωτικές Σχολές.

Πέραν της μεγάλης σημασίας του «πακέτου» Δένδια - Πιερρακάκη, αξίζει να αναλύσουμε λίγο και τις σχέσεις μεταξύ των υπουργών Άμυνας και Παιδείας. Αυτό που «διακινείται» εσχάτως στην πιάτσα είναι ότι οι δύο υπουργοί εδώ και καιρό έχουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας. Η σχετική πληροφορία, θέλει τους δύο υπουργούς να συνομιλούν εκτός από το παρόν και για το μέλλον...

Τι αναφέρει το Big Mouth

- Όπως σας έγραφα χθες πρωί-πρωί με την αυγούλα, έτσι και έγινε, με τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, και Παιδείας, Κυριάκο Πιερρακάκη, να ανακοινώνουν δέσμη μέτρων για την αντιμετώπιση της μείωσης εισακτέων στις Ανώτατες Στρατιωτικές Σχολές. Ομολογώ ότι με εντυπωσίασε το πακέτο των εξαγγελιών από τους δύο κυβερνητικούς. Προσωπικά όμως και επειδή δεν με πολυαπασχολούν οι στρατιωτικές σχολές, κοντεύοντας στη σύνταξη, έμεινα στη φωτογραφία των Δένδια – Πιερρακάκη. Και έμεινα επηρεασμένος (ομολογώ) από κάτι υποψιασμένους φίλους μου, που προ ημερών μού έλεγαν ότι οι δύο υπουργοί εδώ και καιρό έχουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας. Επειδή καταναλώνω ατελείωτο χρόνο με τις θεραπείες μου, δεν πρόλαβα να τσεκάρω τη σχετική πληροφορία, που θέλει τους υπουργούς Άμυνας και Παιδείας να συνομιλούν εκτός από το παρόν και για το μέλλον.