Δεν αρκούσαν τα όσα... φαιδρά εκτυλίχθηκαν έξω από το ξενοδοχείο όπου έγινε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με αντικείμενο την ακύρωση της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία, υπήρξαν και άλλα, με πρωταγωνιστές και πάλι τους φίλους του έκπτωτου στα social media. 

Μάλιστα, όπως τονίζει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, μία εκ των τρολ, γνωστή ως «Eva», παραδέχθηκε ότι είναι... τρολ. Η περί ης ο λόγος, λοιπόν, αφού έφυγε από τον χώρο που συνεδρίαζε η ΚΕ πήγε στον υπολογιστή της και το πρώτο που σκέφτηκε να κάνει ήταν να την πέσει σε συναδέλφους δημοσιογράφους.

*Διαβάστε ακόμα: Επίθεση από την πλευρά Κασσελάκη στους δημοσιογράφους

Προφανώς πρόκειται για το απόλυτο θράσος, που αποκτήθηκε από τους συγκεκριμένους κουκουλοφόρους, με τα τρολ να... προσπορίζονται απευθείας από το Μαξίμου (επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ) και συγκεκριμένα από τον Νίκο Παππά, όπως γράφει η στήλη.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

Τα τρολ του Κασσελάκη

Εκτός από τα καραγκιοζιλίκια που είδαμε να εκτυλίσσονται έξω από το ξενοδοχείο όπου πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξαν και κάτι άλλα από τους φίλους του Κασσελάκη στα social media. Μάλιστα, μία εκ των τρολ, η επονομαζόμενη και ως «Eva», παραδέχτηκε ότι είναι… τρολ. Πρόκειται για μία εκ των social υποστηρικτών του Στέφανου, η οποία αφότου έφυγε από τον χώρο που συνεδρίαζε η ΚΕ πήγε στον υπολογιστή της και το πρώτο που σκέφτηκε να κάνει ήταν να την πέσει σε συναδέλφους δημοσιογράφους, όπως ο συναγωνιστής Σωτήρης Μπολάκης και η αγαπημένη μου Ελένη Καλογεροπούλου. Μιλάμε για το απόλυτο θράσος, που αποκτήθηκε από τους συγκεκριμένους κουκουλοφόρους την περίοδο που τα τρολ πήγαιναν και έπαιρναν το κατιτίς τους από το Μαξίμου και συγκεκριμένα από τον Νικολάκη τον Παππά.