Το «παρών» στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή στο Ηρώδειο, για τη συμπλήρωση 35 χρόνων μουσικής καριέρας του Γιώργου Θεοφάνους, έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, ο Μεσσήνιος πολιτικός το... γλέντησε με την ψυχή του στη συναυλία (τα έσοδα της οποίας δόθηκαν στην οργάνωση «Μαζί για το παιδί»), ενώ πίσω του κάθονταν ο Κώστας Μπακογιάννης με τη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη και κοντά του ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου. 

Σε κάθε περίπτωση, η στήλη τονίζει ότι ο πρώην πρωθυπουργός δείχνει πως θέλει να μας πείσει ότι είναι... εδώ και ότι έχει παρουσία. 

photo-2024-10-11-22-31-01


Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

Ο Σαμαράς στο Ηρώδειο για τον Θεοφάνους

Σβάρνα τα πανηγύρια έχει πάρει εσχάτως ο πρόεδρος της καρδιάς μας, Αντώνης Σαμαράς, δίνοντας το «παρών» μέχρι και στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή στο Ηρώδειο, με αφορμή τη συμπλήρωση 35 χρόνων μουσικής καριέρας του Γιώργου Θεοφάνους. Με την ευκαιρία, να σας πω ότι όλα τα έσοδα από τη συναυλία δόθηκαν στην οργάνωση «Μαζί για το Παιδί». Επανέρχομαι στον πρόεδρο Αντώνη, για να σας πω ότι το γλέντησε με την ψυχή του, έχοντας από πίσω (με την καλή έννοια) τον Κώστα Μπακογιάννη με τη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη, και παραδίπλα του, τον υπουργό Άδωνι με την Ευγενία Μανωλίδου. Αν και μία… απλή συναυλία, δεν ξέρω γιατί εσχάτως κάτι μου λέει ότι ο Μεσσήνιος σαν να έχει μια αγωνία να μας πείσει ότι είναι εδώ, είναι μαζί μας και κυρίως ότι ζει και βασιλεύει!