«Ή αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ ή αναχώρηση άρον-άρον για Νέα Υόρκη»: αυτοί φαίνεται πως είναι οι δύο δρόμοι για τον Στέφανο Κασσελάκη, όπως σημειώνει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, με βάση και το πόθεν έσχες του... μάλλον πιο άφραγκου εφοπλιστή από συστάσεως του ελληνικού κράτους.

Άλλωστε, μοιάζει απίθανο να υπάρξει κάποιος από τους ισχυρούς οικονομικά Έλληνες που να θελήσουν να «επενδύσουν» στον έκπτωτο πρόεδρο, που δεν φαίνεται... ικανός και για πολλά.

Η στήλη, δε, αναφέρει πως ακόμα και εκείνος που ήταν καθοριστικός στο να... ανακαλυφθεί ο Στέφανος Κασσελάκης και να κερδίσει πέρυσι την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», Ανδρέας Δρακόπουλος, φαίνεται πως δεν σηκώνει πλέον το ακουστικό στις κλήσεις του πρώην προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

*Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης: Ο ''καθοριστικός'' ρόλος του Ανδρέα Δρακόπουλου στην... ανακάλυψη του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ

Μάλλον ο Ανδρέας Δρακόπουλος δεν έχει να... πετάξει άλλα χρήματα στον κάδο, σημειώνει καταληκτικά το Big Mouth.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

ΣΥΡΙΖΑ ή φεύγει Νέα Υόρκη

Ξαναδιαβάζοντας προσεκτικά το Πόθεν Έσχες του προέδρου Κασσελάκη, εκτιμώ ότι αν δεν καταφέρει να διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, θα την κάνει και μάλιστα άγρια μεσάνυχτα για Νέα Υόρκη. Γιατί, με δεδομένο ότι μιλάμε για τον πιο άφραγκο εφοπλιστή από συστάσεως του ελληνικού κράτους (που θα έλεγε και ο Μίμης Παπαγγελόπουλος), δεν μπορώ να φανταστώ ποιος από τους Έλληνες λεφτάδες θα θελήσει να «επενδύσει» στον Κασσελάκη, πιστεύοντας σοβαρά ότι μπορεί να κάνει οτιδήποτε πιο σοβαρό από μια τρύπα στο νερό. Με την ευκαιρία, θέλω να κρατήσετε κάτι που έφτασε στ’ αυτιά μου και αφορά τον πρόεδρο του Ιδρύματος Νιάρχος, τον Ανδρέα Δρακόπουλο, ο οποίος εσχάτως έχει αρχίσει να μην απαντά ούτε στις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεται από τον Στέφανο. Ε, εντάξει, είπαμε Ίδρυμα το Νιάρχος, αλλά έως πότε (και κυρίως έως πόσα) θα πετάξει στον κάδο…