Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν στον χώρο της Νέας Δημοοκρατίας τα "χαριεντίσματα" του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, με τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά στα σημερινά βραβεία επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ).

Και αυτό γιατί στο... παρελθόν ο Νίκος Παππάς αποκάλυπτε την πολιτική "δράση" του Αντώνη Σαμαρά με πληθώρα σχολίων, χτυπώντας τον πρώην πρωθυπουργό τόσο για την ονομασία των Σκοπίων, λέγοντας σε συνέντευξή του ότι είχε δεχθεί για την ονομασία των Σκοπίων το σκέτο "Μακεδονία", όσο και για το πόσο "υπερήφανος" και "αμετανόητος" ήταν για το κλείσιμο της ΕΡΤ.




Με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, είχε σχολιάσει τα όσα είχε αναφέρει για το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του.

Ειδικότερα ο κ. Παππάς είχε αναφέρει: «Όχι μόνο αμετανόητος αλλά και υπερήφανος για το κλείσιμο της ΕΡΤ δήλωσε ο πραγματικός αρχηγός της ΝΔ σε πεντασέλιδη (!) συνέντευξη, την ώρα που η δικαιοσύνη ασχολείται με τα μπόνους & σύντομα οι ορκωτοί λογιστές με το κόστος του “μαύρου”».

Δείτε την εν λόγω ανάρτηση:

rtet



Επιπλέον, ένα τρίτο "χύπημα" του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στον πρώην πρωθυπουργό ήταν όταν είχε απευθυνθεί στον κ. Σαμαρά από το περιστύλιο της Βουλής αποκαλώντας τον «προσωποποίηση της πολιτικής δειλίας» και ζητώντας εξηγήσεις για τα 2,6 εκατ. ευρώ, για τα αιτήματα προς τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και για τη διαμεσολάβησή του με φόντο τη διένεξη Φιλιππάκη – Μιωνή.




«Τι έγινε με τα 2,6 εκατ. ευρώ; Τι ζητούσε επίμονα από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, τον οποίο κάλεσε και δέχθηκε στο σπίτι του; Γιατί τρέμει σαν τον ψάρι την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο; Γιατί πίεζε τον κ. Φιλιππάκη να μην γράφει για τους Μιωνή και Παπασταύρου και τι εννοούσε λέγοντας ότι ¨αυτά τα παιδιά έχουν βοηθήσει τη ΝΔ¨; Γιατί το 2013 μεσολάβησε για να υπάρξει συμβιβασμό μεταξύ Μιωνή και Φιλιππάκη;», ήταν τα αλλεπάλληλα ερωτήματα που έθεσε και τα οποία απευθύνονται προσωπικά στον Αντ. Σαμαρά, προσθέτοντας πως ήρθε η ώρα να μιλήσει και ο Στ. Παπασταύρου για την υπόθεση των 2,6 εκατ. ευρώ.