Το «παρών» στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚου προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, έδωσαν χθες τα γεροντάκια του πολιτικού Muppet Show, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, τα οποία φαίνεται πως δεν έχουν αντίπαλο για κάτι τέτοια πανηγύρια.

*Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Κουρτάκης για τα "χαριεντίσματα" Σαμαρά - Καραμανλή με τον Νίκο Παππά: "Ας θαυμάσουμε τους παλιούς ηγέτες της Δεξιάς - Από το... 'μέχρι τέλους' στους διπλοχαιρετισμούς"

Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, δεν αποκλείεται η χθεσινοβραδινή παρουσία των Καραμανλή και Σαμαρά στη συγκεκριμένη εκδήλωση να ήταν αποτέλεσμα μιας καλής κουβέντας που προφανώς θα τους είπε η Νεοδημοκράτισσα Μαριάννα Πυργιώτη.

Σημειώνεται ότι στην περιβόητη αυτή εκδήλωση παρέστη και ο Νίκος Παππάς, ο οποίος υπήρξε από τους πρωτεργάτες του πολιτικού εξευτελισμού Σαμαρά.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο Αντώνης Σαμαράς έχει αφήσει πίσω του όλα όσα έχει πει γι’ αυτόν ο Νίκος Παππάς στο παρελθόν, καθώς αντάλλαξε μαζί του θερμή χειραψία.

Τι είναι αυτό που πλέον ενώνει τους δύο άνδρες; Μάλλον το μίσος τους για τον Μητσοτάκη.

Πάντως, όπως επισημαίνει η στήλη Big Mouth, μετά το ενσταντανέ δίπλα στη Θάνου και το χθεσινό με τον Παππά, το μόνο που λείπει για να συμπληρώσει τον αυτοεξευτελισμό του αρχηγού Αντώνη είναι μια φωτογραφία δίπλα στον Παπαγγελόπουλο, που με τη φόρα που έχει πάρει, δεν θα αργήσει να βγει (η φωτογραφία).

Σε κάθε περίπτωση, μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ’ όλα έχει ο λόγος που ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο απέναντι στον Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth, πρόκειται για δύο ανθρώπους που πολύ απλά δυσκολεύονται να χωνέψουν την πολιτική επιτυχία του αρχηγού Κυριάκου. Ο μεν Καραμανλής, όσο περνούν τα χρόνια, καταλαβαίνει ότι δεν κατάφερε και πολλά, ο δε Σαμαράς δεν μπορεί να χωνέψει ότι κυβέρνησε μόλις δύο χρόνια, με τον Μητσοτάκη να έχει «καπαρώσει» τα οκτώ και να οδεύει προς τα δώδεκα.


Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Τα γεροντάκια του Muppet Show στου ΠΑΣΟΚου
Αν κάτι σιχαίνομαι ως άνθρωπος είναι τη διαδικασία των βραβείων στους ζωντανούς, από κάτι γεροντάκια, που μη έχοντας τι να κάνουν στην επίγεια ζωή (τους), παίρνουν σβάρνα τις εκδηλώσεις και αρχίζουν να βραβεύουν κόσμο και κοσμάκη. Αυτό δηλαδή που είδαμε να κάνουν χθες στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚου προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, στην οποία παρέστησαν τα γεροντάκια του πολιτικού Muppet Show, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς. Εξυπακούεται ότι θα αποφύγω κάθε σχόλιο για το γεγονός ότι οι δύο πρώην πρόεδροι της ΝΔ προτίμησαν να παραστούν στην (προεκλογική) εκδήλωση του προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ υποψηφίου για το Επιμελητήριο, αντί να πάνε σε εκείνη του υποστηριζόμενου από το κυβερνών κόμμα. Πλέον δεν με εκπλήσσουν οι κινήσεις τους, από τη στιγμή που κάθονται δίπλα-δίπλα με τη Θάνου και που ανέχονται τη Λατινοπούλου στις εκδηλώσεις τους. Επειδή, όπως σας είπα, ο Χατζηθεοδοσίου ξοδεύει και πολλά χρήματα για την επικοινωνία του, δεν αποκλείω η χθεσινοβραδινή παρουσία των Καραμανλή και Σαμαρά να ήταν αποτέλεσμα μιας καλής κουβέντας που προφανώς θα είπε στα δύο γεροντάκια η Νεοδημοκράτισσα Μαριάννα Πυργιώτη. Σε κάθε περίπτωση, βλέποντας τους δύο πρωθυπουργούς, ομολογώ ότι για κάτι τέτοια πανηγύρια δεν έχουν αντίπαλο. Μάλιστα, σκέφτομαι του χρόνου να τους καλέσω στο χωριό μου, στην ετήσια γιορτή της ντομάτας, αφού εκτιμώ ότι μέχρι τότε, με αυτά που κάνουν, θα αποτελούσε έκπληξη να μη φάνε ντομάτες!!!

Τα χαμόγελα με τον Παππά του ΣΥΡΙΖΑ
Περασμένη ώρα και αφού είχε περατωθεί η πασοκική μάζωξη παρουσία των Καραμανλή και Σαμαρά, ένας από τους πιστούς πληροφοριοδότες της στήλης έσπευσε να μου στείλει κάτι φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζονταν ο πρόεδρος Αντώνης με τον «13-0 του ΣΥΡΙΖΑ». Για όσους δεν το καταλάβατε, αναφέρομαι στον Νικολάκη τον Παππά, ο οποίος υπήρξε, αν θυμάμαι καλά, από τους πρωτεργάτες του πολιτικού εξευτελισμού Σαμαρά. Αν κρίνω από τη γλώσσα του σώματος, περασμένα ξεχασμένα και κυρίως τακτοποιημένα, αφού μπροστά στο μίσος για τον Μητσοτάκη ο Μεσσήνιος μπορεί να τα βρει και με τον ίδιο τον διάβολο. Πάντως, μετά το ενσταντανέ δίπλα στη Θάνου και το χθεσινό με τον Παππά, το μόνο που λείπει για να συμπληρώσει τον αυτοεξευτελισμό του αρχηγού Αντώνη είναι μια φωτογραφία δίπλα στον Παπαγγελόπουλο, που με τη φόρα που έχει πάρει, δεν θα αργήσει να βγει (η φωτογραφία).

karamanlis_pappas
samaras_pappas


Η αντίδραση των Καραμανλή - Σαμαρά
Βλέποντας λοιπόν τα δύο γεροντάκια, προσπαθούσα να καταλάβω γιατί αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο απέναντι στον πρόεδρο Μητσοτάκη. Και, πιστέψτε με, θεωρώ ότι για πρώτη φορά προσέγγισα την πραγματικότητά τους. Πρόκειται για δύο ανθρώπους που πολύ απλά δυσκολεύονται να χωνέψουν την πολιτική επιτυχία του αρχηγού Κυριάκου. Ο μεν Καραμανλής, όσο περνούν τα χρόνια, καταλαβαίνει ότι δεν κατάφερε και πολλά, ο δε Σαμαράς δεν μπορεί να χωνέψει ότι κυβέρνησε μόλις δύο χρόνια, με τον Μητσοτάκη να έχει «καπαρώσει» τα οκτώ και να οδεύει προς τα δώδεκα.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ