Ευφάνταστα σενάρια, που στόχο έχουν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψη του πρώην υπουργού Νότη Μηταράκη, φαίνεται πως άρχισαν να κατασκευάζουν πολλοί, αντιλαμβανόμενοι ότι ο πρόεδρος Μητσοτάκης θα ξεκινήσει να σχηματίζει την επόμενη κυβέρνησή του από αυτόν.

*Διαβάστε ακόμα: "Σκάει" βόμβα για την περίοδο Μηταράκη στο υπουργείο Μετανάστευσης - Τα στοιχεία που έχει στα χέρια του ο πρωθυπουργός

Πρόκειται για αθλιότητες, που όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr άρχισαν να κυκλοφορούν οι γνωστοί ζημιάρηδες της πιάτσας εναντίον του Νότη, τώρα που ο πρωθυπουργός τον ετοιμάζει για υπουργό και ο πρόεδρος Σαμαράς για διάδοχό του.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε χθες η ίδια στήλη, έχει ήδη συγκεντρωθεί μια σειρά στοιχείων που δείχνουν πως «κάτι δεν πήγε όπως έπρεπε να πάει» επί των ημερών του Μηταράκη στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τη σημερινή στήλη Big Mouth, ο Νότης Μηταράκης εθεάθη χθες νωρίς το βράδυ στο «Abreuvoir» της Ξενοκράτους με τον πρώην διευθυντή του προέδρου Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη, με τον οποίο και προφανώς διατηρεί αδιατάραχτη σχέση στον χρόνο. Πρόκειται για άλλο ένα στοιχείο που κάνει μοναδικό τον Μηταράκη, το οποίο σχετίζεται με την μπέσα του ανδρός.


Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Ποιοι χτυπούν τον Νότη
Κάτι άθλιοι του χώρου μου, αντιλαμβανόμενοι ότι ο πρόεδρος Μητσοτάκης θα ξεκινήσει να σχηματίζει την επόμενη κυβέρνησή του από τον μοναδικό και για πολλούς ανεπανάληπτο Νότη Μηταράκη, άρχισαν να κατασκευάζουν κάτι ευφάνταστα σενάρια, που στόχο έχουν να πλήξουν την τιμή (προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, όταν αναφέρομαι σε τιμή, εξυπακούεται ότι μιλάω γι’ αυτήν την άυλη της ηθικής) και την υπόληψη του πρώην υπουργού. Αγνοούν, όμως, ότι ακόμα και η μαστίχα της Χίου, που όπως και να το κάνουμε έχει μια αυθεντικότητα, δυσκολεύεται να κολλήσει στα κρύσταλλα. Κάπως έτσι δεν κολλούν και οι αθλιότητες που άρχισαν να κυκλοφορούν οι γνωστοί ζημιάρηδες της πιάτσας εναντίον του Νότη, τώρα που ο πρωθυπουργός τον ετοιμάζει για υπουργό και ο πρόεδρος Σαμαράς για διάδοχό του.
! Με την ευκαιρία, να σας πω ότι χθες νωρίς το βράδυ ο πολυαγαπημένος μου Νότης εθεάθη στο «Abreuvoir» της Ξενοκράτους με τον πρώην διευθυντή του προέδρου Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη, με τον οποίο και προφανώς διατηρεί αδιατάραχτη σχέση στον χρόνο. Άλλο ένα στοιχείο που κάνει μοναδικό τον Μηταράκη, το οποίο σχετίζεται με την μπέσα του ανδρός.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ