Για την κρυφή και διαχρονική σύνδεση του Κώστα Καραμανλή με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και κάποιων άλλων…. (που μπορεί να είναι και απλές συμπτώσεις...) κάνει λόγο σήμερα η στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Τις επόμενες ημέρες, λοιπόν, και συγκεκριμένα στις 22 Οκτωβρίου, το Ινστιτούτο του Αλέξη Τσίπρα θα διοργανώσει Συμπόσιο για την Οικονομία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Τη διοργάνωση της ημερίδας έχει αναλάβει ο Γιώργος Χουλιαράκης.

Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε πως -όπως αναφέρει και το Big Mouth- o Γιώργος Χουλιαράκης ορίστηκε το 2022 σύμβουλος στην Τράπεζα της Ελλάδος από τον Γιάννη Στουρνάρα και εξακολουθεί, μάλιστα, να προσφέρει τις συμβουλές του στο ίδρυμα.

Διαβάστε ακόμα: Τα γεροντάκια του Muppet Show, Καραμανλής και Σαμαράς, στου ΠΑΣΟΚου την εκδήλωση, τα χαμόγελα με τον Παππά του ΣΥΡΙΖΑ και ο λόγος που αντιδρούν έτσι

Όπως αναφέρει η στήλη, λοιπόν, κάτι οι βόλτες του Κοττάκη έξω από το πολιτικό γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, κάτι η συμπάθεια του Αντώνη Σαμαρά προς τον Γιάννη Στουρνάρα και κάτι το κρυφό «ειδύλλιο» Καραμανλή - Τσίπρα, που αναφέρθηκε ήδη στην αρχή, έχουμε στο ίδιο «κάδρο» Γιώργο Χουλιαράκη, Αλέξη Τσίπρα, Γιάννη Στουρνάρα, Αντώνη Σαμαρά και στο βάθος τον Κώστα Καραμανλή. Δείτε κάτι συμπτώσεις…

Πάντως, το ότι ο Γιώργος Χουλιαράκης αναλαμβάνει τη διοργάνωση του συμποσίου εξηγεί και το πώς ο Αλέξης Τσίπρας τολμά να κάνει συνέδριο για την οικονομία. Επίσης, μένει να απαντηθεί εάν στο συνέδριο θα εμφανιστεί για τη γνωστή φωτογράφιση το αχώριστο, πλέον, δίδυμο Καραμανλή - Σαμαρά, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Big Mouth.

Τι γράφει η στήλη Big Mouth

Το Συμπόσιο του Αλέξη για την οικονομία, ο Στουρνάρας και ο Χουλιαράκης

Μερικές φορές με πιάνουν οι τύψεις για μερικά που γράφω, όπως για παράδειγμα το κρυφό και διαχρονικό ειδύλλιο που συνδέει υπογείως τον Κώστα Καραμανλή (της Ραφήνας) με τον Αλέξη Τσίπρα (του δικού του ΣΥΡΙΖΑ). Κάτι οι βόλτες του άξιου συναδέλφου Κοττάκη έξω από το πολιτικό γραφείο του Αλέξη, κάτι η συμπάθεια του Αντώνη Σαμαρά (της καρδιάς μας) προς τον Γιάννη Στουρνάρα, που αγόγγυστα θα τον έβλεπε ακόμα και για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με κάνουν να ταράζομαι στον ύπνο μου και να λέω μήπως το παρατραβάω και πλέκω σενάρια που ούτε η θεία μου στα Χανιά δεν πολυκαταλαβαίνει. Να, όμως, που τώρα έρχεται καπάκι η είδηση για το Συμπόσιο για την Οικονομία, που θα διοργανώσει στις 22 Οκτωβρίου το Ινστιτούτο του Αλέξη Τσίπρα, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ιθύνων νους και διοργανωτής της ημερίδας θα είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Γιώργος Χουλιαράκης, που στάθηκε και στέκεται δίπλα στον πρώην ακόμα και στα δύσκολα. Πετάχτηκα στον ύπνο μου τα χαράματα και μου ήρθε η… φλασιά: Ναι, ο Χουλιαράκης ορίστηκε το 2022 σύμβουλος στην Τράπεζα της Ελλάδος από τον Γιάννη Στουρνάρα και εξακολουθεί να προσφέρει τις ανυπολόγιστης αξίας συμβουλές του στο ίδρυμα. Πάμε, λοιπόν. Γιώργος Χουλιαράκης, Αλέξης Τσίπρας, Γιάννης Στουρνάρας, Αντώνης Σαμαράς και στο βάθος Κώστας Καραμανλής (της Ραφήνας). Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις…

! Το ότι ο Γιώργος Χουλιαράκης, πάντως, αναλαμβάνει τη διοργάνωση του Συμποσίου -με τις γνώσεις που, αναμφισβήτητα, διαθέτει- εξηγεί και το πώς ο πρόεδρος Τσίπρας τολμά να κάνει συνέδριο για την οικονομία. Επίσης, μένει να απαντηθεί εάν στο συνέδριο θα εμφανιστεί για τη γνωστή φωτογράφιση το αχώριστο, πλέον, δίδυμο Καραμανλή (Ραφήνας) – Σαμαρά (Αθήνας).

Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ