Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και τη Μάρα Ζαχαρέα θα δώσει σήμερα στις 20:00 ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη σχετική προαναγγελία.

kasselakis_star


Αν κάτι πάντως... «βγάζει μάτι», μολονότι χρειάζεται... μεγεθυντικό φακό για να το δει κανείς, είναι πως στην εν λόγω ανάρτηση, κυριαρχεί με κεφαλαία γράμματα το «#ΕΙΜΑΙΕΔΩ», ενώ κάτω από το εν λόγω μήνυμα, φαίνεται (για την ακρίβεια... αχνοφαίνεται) το άλλο μήνυμα που προβάλλει ο πρώην αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δηλαδή το σύνθημα «Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ».


Ο ΣΥΡΙΖΑ, τελικά, φαίνεται πως... σβήνει ως αναφορά για τον Στέφανο Κασσελάκη, μετά και τον καταιγισμό εξελίξεων των προηγούμενων ημερών, τον... ακτιβισμό των Kasselistas (που έφτασαν στο σημείο ακόμα και να προπηλακίσουν δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Κουμουνδούρου) και τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του πρώην προέδρου ενόψει των εκλογών για την ηγεσία του κόμματος.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως και στην εν λόγω ανάρτηση, ο Στέφανος Κασσελάκης επιλέγει το μωβ χρώμα ως κυρίαρχο στο φόντο, με το κόκκινο - που είναι συνήθης επιλογή για τους κομματικούς σχηματισμούς που δηλώνουν πως ανήκουν στην Αριστερά - να είναι παντελώς απόν.