Οι πιθανότητες ο Στέφανος Κασσελάκης να δικαιωθεί στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ για το μπλόκο στην υποψηφιότητά του είναι απειροελάχιστες έως και μηδαμινές.

Αυτό που θα μπορούσε, ωστόσο, να κάνει ο «έκπτωτος» πρόεδρος είναι να θέσει θέμα για το Πόθεν Έσχες του που βρίσκεται αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Αν λοιπόν ο Κασσελάκης θέλει να ταράξει στη «νομιμότητα» τους συντρόφους του στην Κουμουνδούρου, τότε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του μπορεί κάλλιστα να επικαλεστεί ότι η υποψηφιότητά του είναι ενεργή, από τη στιγμή που το Πόθεν Έσχες του βρίσκεται στο site του ΣΥΡΙΖΑ.

syriza_kasselakis

Το οξύμωρο εδώ, όπως αναφέρεται και στο Big Mouth του powergame.gr, είναι ότι από τη μία του λένε πως δεν μπορεί να είναι υποψήφιος, εκδίδοντας ανακοινώσεις από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ περί αμετάκλητης απόφασης, και την ίδια στιγμή στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ως υποψήφιος πρόεδρος στην κατηγορία «Τα Πόθεν Έσχες των υποψηφίων».

Μόνο από αυτήν την γκάφα της Κουμουνδούρου, και ενώ το εξώδικό του δεν έχει ακυρωθεί με άλλο εξώδικο, ο Κασσελάκης μπορεί κάλλιστα να τους πάει στα δικαστήρια...

Τι αναφέρει το Big Mouth

- Επειδή ο πρόεδρος Κασσελάκης δεν έχει καμία τύχη να δικαιωθεί στο Συνέδριο, εάν θέλει να τους ταράξει στη «νομιμότητα» τους συντρόφους του στην Κουμουνδούρου, τότε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του μπορεί κάλλιστα να επικαλεστεί ότι η υποψηφιότητά του είναι ενεργή, από τη στιγμή που στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ανηρτημένο το Πόθεν Έσχες του και σε αυτήν αναγνωρίζεται ως υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος. Πώς γίνεται να του λένε πως δεν μπορεί να είναι υποψήφιος, εκδίδοντας ανακοινώσεις από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ περί αμετάκλητης απόφασης, και την ίδια στιγμή στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζεται ως υποψήφιος πρόεδρος στην κατηγορία «Τα Πόθεν Έσχες» των υποψηφίων; Μόνο από αυτήν την γκάφα της Κουμουνδούρου, και ενώ το εξώδικό του δεν έχει ακυρωθεί με άλλο εξώδικο, μπορεί κάλλιστα να τους πάει στα δικαστήρια ή να τους κάνει και ασφαλιστικά μέτρα ο Στέφανος.