Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη για την προωτοβουλία του να δημιουργήσει ένα νέο σαιτ με την ονομασία odikomassyriza.gr εξαπέλυσε μιλώντας στο Attica Tv ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

«Τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα απολογούνται για τον πρώην πρόεδρο, τα οποία σήμερα επιβεβαιώθηκαν με αυτό που έγινε σήμερα. Η λειτουργία σαιτ με το όνομα του κόμματος δεν γνωρίζω τι σκοπούς εξυπηρετεί. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δεί η Πολιτική Γραμματεία, διότι δεν ξέρω αν συνηθίζεται ή αν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται ο τίτλος του κόμματος σε ένα σαιτ που λέει «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ». Γιατί υπάρχει άλλος ΣΥΡΙΖΑ;», αναρωτήθηκε.

Ο κ. Φάμελλος τόνισε επίσης ότι «όποιος αγαπάει τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ζητάει από τους πολίτες να γράφονται στο isyriza.gr και να γράφονται στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Όχι κάπου αλλού». Στο ερώτημα αν είναι παραμάγαζο απάντησε: «Δεν ξέρω. Πάντως, αυτό δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό πρέπει να το δεί το κόμμα. Νομίζω ότι υπάρχουν όργανα που πρέπει να το δούν. Πολιτικά μου φαίνεται πολύ περίεργο. Δεν υπάρχουν παραρτήματα στον ΣΥΡΙΖΑ. Ένας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».

Παυσανίας Παπαγεωργίου: Δεν γίνεται να υπάρχουν δύο πλατφόρμες για το ίδιο κόμμα

Αντίστοιχη ήταν και η αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Παυσανία Παπαγεωργίου που μίλησε στο Action24. «Δεν ξέρω τι εξυπηρετεί ο ιστότοπος του κ. Κασσελάκη, δεν γίνεται να υπάρχουν δύο πλατφόρμες για το ίδιο κόμμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.