Από πολλούς και διαφορετικούς ελέγχεται η εταιρεία KPMG, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, η οποία παίρνει (πολλές) απευθείας αναθέσεις από το υπουργείο Υποδομών.

*Διαβάστε ακόμα: Χρήστος Σταϊκούρας: Τα δέκα έργα και πρωτοβουλίες του υπουργείου Υποδομών στην Κρήτη

Όπως αναφέρει, λοιπόν, η στήλη, οι μύριες όσες αναθέσεις που φημολογείται ότι έχει κάνει το εν λόγω υπουργείο, είναι και επί των ημερών του Χρήστου Σταϊκούρα.

Υπενθυμίζεται ότι εκεί στη Φθιώτιδα, υπάρχει και κακό προηγούμενο με τον παλιό βουλευτή Χειμάρα, ο οποίος είχε κατηγορηθεί ότι όντας βουλευτής έπαιρνε δουλειές από το Δημόσιο.

Επειδή, όμως, ο Σταϊκούρας, σύμφωνα με το Big Mouth, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, σίγουρα θα ξεκινήσει άμεσα τη σχετική έρευνα, για να βρει τον τρισάθλιο που επιδίδεται στο σπορ των απευθείας αναθέσεων προς την KPMG.


Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Η KPMG και οι απευθείας αναθέσεις
Τι ήθελα να γράψω χθες για την PWC; Πριν προλάβει να ξημερώσει ο καλός θεούλης της Ελλάδας, έλαβα ένα μήνυμα, σύμφωνα με το οποίο μια άλλη εταιρεία, που όπως μου είπαν παίρνει (πολλές) απευθείας αναθέσεις από το υπουργείο Υποδομών, η KPMG, εσχάτως ελέγχεται από πολλούς και διαφορετικούς. Επειδή όμως, δεν με πολυαπασχολούν οι «πολλοί και διαφορετικοί», το περιορίζω στον έναν και βασικό που δεν είναι άλλος από τον υπουργό Σταϊκούρα, εφιστώντας την προσοχή για τις μύριες όσες απευθείας αναθέσεις που φημολογείται ότι έχει κάνει το υπουργείο του (και επί των ημερών του) προς την KPMG. Όχι τίποτα άλλο, εκεί στη Φθιώτιδα, υπάρχει και κακό προηγούμενο με τον παλιό βουλευτή Χειμάρα, ο οποίος είχε κατηγορηθεί ότι όντας βουλευτής έπαιρνε δουλειές από το Δημόσιο. Επειδή ο Σταϊκούρας, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, είμαι βέβαιος ότι από τις 07:01, θα ξεκινήσει τη σχετική έρευνα, για να βρει τον τρισάθλιο που επιδίδεται στο σπορ των απευθείας αναθέσεων προς την KPMG.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ