Τέσσερις αστυνομικοί παραμένουν ακόμη στην ασφάλεια του έκπτωτου Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος είναι πλέον ένας απλός ιδιώτης, που δεν διατρέχει τον παραμικρό κίνδυνο.

*Διαβάστε ακόμα: Έρευνα στο υπουργείο Υποδομών για να βρεθεί ποιος επιδίδεται στο σπορ των απευθείας αναθέσεων προς γνωστή εταιρεία

Υπενθυμίζεται ότι κ. Κασσελάκης απασχολούσε έως και χθες το πρωί για τη φύλαξή του (συν του Τάιλερ) κοντά στα 20 άτομα.

Όπως είχε αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έπειτα από σχετικό αίτημα του έκπτωτου, είχε αφήσει για κάποιες (λίγες) μέρες την ασφάλεια στον τέως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά χθες τα περισσότερα από τα άτομα που αποτελούσαν τη φρουρά του πήραν φύλλα πορείας για να επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους.

Σημειώνεται ότι μια άλλη αποκάλυψη που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες η ίδια στήλη, σχετικά με ένα ραντεβού του Κασσελάκη με τον Κοκλώνη, στο οποίο είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο εμπλοκής του έκπτωτου στα τηλεοπτικά δρώμενα, έκανε έξαλλο τον Στέφανο.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να κάνει, που λέει ο λόγος, ΕΔΕ μεταξύ των συνεργατών του για το πώς διέρρευσε η είδηση της συνάντησης και κατ’ επέκταση το περιεχόμενο της συνομιλίας τους.

Ήταν τέτοια η ενόχλησή του, που μιλούσε ακόμα και για χρηματισμό ανθρώπων που είναι κοντά του προκειμένου να δίνουν πληροφορίες.

Πάντως, δεν είναι η μόνη πληροφορία που διέρρευσε από τη συνάντηση των δύο ανδρών, καθώς, όπως επισημαίνεται στη στήλη Big Mouth, έγινε ακόμα γνωστό ότι κατά τη συνομιλία τους, μεταξύ των άλλων, υποβλήθηκε και αίτημα από τον Κασσελάκη προκειμένου να εμφανιστεί, εκτός από την Καινούργιου, και στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.


Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Η νέα ασφάλεια του Κασσελάκη…
Σας έχω κατά καιρούς ενημερώσει για την αγωνία που υπάρχει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη γύρω από την ασφάλεια του προέδρου Στέφανου. Αν θυμάστε, σας είχα γράψει ότι ο υπουργός Χρυσοχοΐδης, έπειτα από σχετικό αίτημα του έκπτωτου, είχε αφήσει για κάποιες (λίγες) μέρες την ασφάλεια στον τέως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Όλα αυτά έως και χθες το πρωί, που απασχολούσε για τη φύλαξή του (συν του Τάιλερ) κοντά στα 20 άτομα η φρουρά. Δεδομένου ότι ο έκπτωτος Κασσελάκης είναι ιδιώτης και δεν διατρέχει τον παραμικρό κίνδυνο, του αφαιρέθηκαν οι περισσότεροι από αυτούς, καθώς πήραν φύλλα πορείας για να επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους. Στην ασφάλειά του παραμένουν τέσσερις αστυνομικοί, αν και αυτοί δεν βλέπω να μένουν για μεγάλο διάστημα.

…και η ΕΔΕ για τη συνάντηση με τον Κοκλώνη
Κατά τα λοιπά, οι προσεκτικοί αναγνώστες μου θα θυμάστε πως σας είχα αποκαλύψει ένα ραντεβού του Κασσελάκη με τον Νίκο Κοκλώνη, στο οποίο είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο εμπλοκής του στα τηλεοπτικά δρώμενα. Η αποκάλυψη αυτή είχε ενοχλήσει τόσο πολύ τον Κασσελάκη, που έφτασε στο σημείο να κάνει, που λέει ο λόγος, ΕΔΕ μεταξύ των συνεργατών του για το πώς διέρρευσε η είδηση της συνάντησης και κατ’ επέκταση το περιεχόμενο της συνομιλίας με τον Κοκλώνη. Ήταν τέτοια η ενόχλησή του, που μιλούσε ακόμα και για χρηματισμό ανθρώπων που είναι κοντά του προκειμένου να δίνουν πληροφορίες. Φυσικά εγώ γελάω με όλα αυτά, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτή είναι και η μεγάλη συμβολή του Κασσελάκη στην πολιτική ζωή, να μας κάνει να γελάμε. Γι' αυτό και προσωπικά αναφωνώ καθημερινά «βάστα, Στέφανε».

! Με την ευκαιρία πάντως των ως άνω αναφερθέντων και της ανησυχίας του προέδρου Κασσελάκη ότι έχει διαρροές από τις συναντήσεις του, σπεύδω να τον ενημερώσω ότι εξ όσων με ενημέρωσε η πηγή μου, στη συνάντηση που είχε με τον Κοκλώνη μεταξύ των άλλων υποβλήθηκε και αίτημα από τον τελευταίο προκειμένου να εμφανιστεί, εκτός από την Καινούργιου, και στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ