Στη μεγάλη μέρα χαράς για τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, που το Σάββατο το απόγευμα θα παντρευτεί με την αγαπημένη του, Γεωργία Πολυτάνου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη στο κέντρο της Θήβας, θα παραστεί ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μία εβδομάδα μετά τις εσωκομματικές εκλογές στο κόμμα του, που τον ανέδειξαν σε μεγάλο νικητή, θα τιμήσει τον ανθυποψήφιό του στον β' γύρο, Χάρη Δούκα, με την παρουσία του στον γάμο του, «σπάζοντας» έτσι τον πάγο που δημιουργήθηκε κατά τις εσωκομματικές διαδικασίες.

Βέβαια, ο Χάρης Δούκας έχει προσκαλέσει όλους τους ανθυποψηφίους του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, όπως και πολλά στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι έχουν κληθεί και στη γαμήλια δεξίωση που θα ακολουθήσει σε κτήμα της ευρύτερης περιοχής.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης θα παραστεί στον γάμο, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα πάει και στη δεξίωση, καθώς την επόμενη ημέρα θα τελεστεί το μνημόσυνο για τη Φώφη Γεννηματά. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή το πρωί θα παραστεί στο μνημόσυνο για τα 3 χρόνια από το θάνατο της Φώφης Γεννηματά στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.


*Διαβάστε ακόμα: ΠΑΣΟΚ: Οι διαβουλεύσεις Ανδρουλάκη και τα σενάρια για τους ρόλους των συνυποψηφίων του - Τα πρόσωπα που θα πάρουν θέσεις "κλειδί" στην Χαριλάου Τρικούπη



Νέα εμφάνιση Χάρη Δούκα και Γεωργία Πολυτάνου 

Χάρης Δούκας και Γεωργία Πολυτάνου έκαναν χθες μια βραδινή εμφάνιση και πήγανστο θέατρο Λυκαβηττού, όπου παρακολούθησαν τη συναυλία «Τίποτα δεν πάει χαμένο». Η κ. Πολυτάνου εμφανίστηκε πολύ κομψή, με τα μαλλιά της πιασμένα σε σικάτο σινιόν και κομψό μαύρο σύνολο.

doukas-polytanou-irodeio-7_jpg
doukas-polytanou-irodeio-5_jpg
doukas-polytanou-irodeio-4_jpg
doukas-polytanou-irodeio-3_jpg

Φωτ.: NDP