Τις «κοινωνικές» εκδηλώσεις έχει πάρει σβάρνα τον τελευταίο καιρό ο Αντώνης Σαμαράς, οι εμφανίσεις του οποίου δίνουν πολύ υλικό για συζήτηση…

Μετά, λοιπόν, την παρουσία του στα 50 χρόνια από την ίδρυση του Ιδρύματος Βασίλη Παπαντωνίου όπου καθόταν πλάι-πλάι με τον Γιάννη Στουρνάρα, τα «γλέντια» πριν από λίγες μέρες στο Ηρώδειο με «γαλάζια» παρέα και εσχάτως την πολυσυζητημένη του εμφάνιση στην απονομή βραβείων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με τα «χαριεντίσματα» του ιδίου και του άλλου «πρώην» (Καραμανλής) με τον Νίκο Παππά, ο Σαμάρας ετοίμασε βαλίτσες για Κύπρο.

Διαβάστε εδώ: Μέλος ΔΣ Ιδρύματος Σαμαρά για χειραψία με Παππά: "Πολιτικός πολιτισμός, δεν έκανε ποτέ πίσω για τη Novartis, παρά την έμμεση συγγνώμη από τον Τσίπρα"

Ο Μεσσήνιος πολιτικός, πριν ακόμη καταλαγιάσει ο θόρυβος από την ολόθερμη χειραψία του με τον Παππά, θα δώσει σήμερα το «παρών» σε μια εκδήλωση, που συνοδεύεται από την απονομή βραβείων σε όλες τις γυναίκες της Κύπρου με αφορμή τα πενήντα χρόνια από την τουρκική εισβολή και κατοχή.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, την εκδήλωση που θα παραστεί ο πρώην πρωθυπουργός διοργανώνει το περιοδικό Madame Figaro, ενώ παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Μπέττυ Μαγγίρα.

Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σαμαράς αναμένεται να εμφανιστεί αιχμηρός για τον υπό εξέλιξη ελληνοτουρκικό διάλογο, συνεχίζοντας την τακτική της «δεξιάς κριτικής» στην κυβέρνηση.

Τι αναφέρει το Big Mouth

- Πριν καταλαγιάσει ο θόρυβος από την ολόθερμη χειραψία του προέδρου Σαμαρά με τον «τελειωμένο» Νίκο Παππά, ενημερωθήκαμε ότι ο Μεσσήνιος πολιτικός θα ταξιδέψει για την Κύπρο, δίνοντας το βροντερό «παρών» σε μια εκδήλωση, που συνοδεύεται από την απονομή βραβείων σε όλες τις γυναίκες της Κύπρου με αφορμή τα πενήντα χρόνια από την τουρκική εισβολή και κατοχή. Ομολογώ ότι μου προκάλεσε μια κάποια εντύπωση το γεγονός ότι στο δελτίο Τύπου δεν αναφέρονταν ούτε ο χώρος, ούτε ονομαστικά η εκδήλωση που θα έδινε το «παρών» ο πρώην πρωθυπουργός. Επειδή είμαι υποψιασμένος, έκανα μια γρήγορη έρευνα, από την οποία προέκυψε ότι ο αρχηγός Αντώνης θα παραστεί σε εκδήλωση που διοργανώνει το περιοδικό Madame Figaro. Όπως έμαθα, παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Μπέττυ Μαγγίρα. Δεν θα συνεχίσω να μεταφέρω άλλες πληροφορίες επί του θέματος, γιατί δεν θέλω να στεναχωρήσω τους εν Ελλάδι οπαδούς του προέδρου Σαμαρά, που περιμένουν πώς και πώς να ακούσουν μια επαναστατική ομιλία επί κυπριακού εδάφους από τον ηγέτη τους.