Αντιδράσεις στην οικογένεια Καρτερού έχει προκαλέσει το γεγονός πως ο Κώστας Βαξεβάνης πέρα του ότι τάσσεται πλέον υπέρ του έκπτωτου Κασσελάκη, τις τελευταίες ημέρες, με διάφορα ρεπορτάζ και αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βγάζει ξεκάθαρα στη σέντρα τον πρόεδρο Τσίπρα και κάποιους στενούς του συνεργάτες, όπως τον Μιχάλη Καλογήρου.

*Διαβάστε ακόμα: Ο Σαμαράς, το μαντίλι και ο Νίκος Παππάς, η αβάστακτη ελαφρότητα του "Είμαι" του Χριστοδουλάκη και η κόντρα Καρτερού - Βαξεβάνη για το πογκρόμ στον Αλέξη

Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, δεν είναι μόνο ο γνωστός Θανάσης, ο οποίος με άρθρο του στην «Αυγή» αποδοκίμασε με κομψό τρόπο τη δημοσιογραφία του «Ντοκουμέντο» πριν από λίγα 24ώρα, αλλά και η πρώην σύντροφός του, Ευγενία Λουπάκη, η οποία την έπεσε χοντρά στον Βαξεβάνη.

Ειδικότερα, η κ. Λουπάκη έκανε χθες την εξής ανάρτηση, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «όλα έχουν ένα όριο. Και ο Βαξεβάνης το έχει ξεπεράσει προ πολλού»: «Γράφει μια “Μπάμπουσκα” στου Βαξεβάνη ότι ο Τσίπρας ζήτησε συγγνώμη από τον Βενιζέλο για τη Novartis, με αφορμή μια παπαριά που είπε κάπου ο -πού τον θυμήθηκαν;- Λιάνης, βγαίνουν κύκλοι του Τσίπρα και λένε ότι στερούνται σοβαρότητας και είναι ανυπόστατα αυτά και βγαίνει μετά μια “Ντάμα” να ζητήσει τον λόγο από τον Τσίπρα γιατί δεν βγαίνει ο ίδιος προσωπικά να διαψεύσει και ακόμα καλύτερα να πάρει και τον Βενιζέλο αγκαζέ να διαψεύσουν μαζί. Το κάνετε εικόνα, έτσι; Δυο ανώνυμοι -ή μάλλον ένας- λυσσόδηκτοι παπαρογράφοι αναπαράγουν ως είδηση κάτι που πέταξε κάποιος γηραιός Πασόκος, ο οποίος ανασκεύασε κιόλας, και απαιτούν από τον Τσίπρα να τους δώσει εξηγήσεις ο ίδιος προσωπικά. Κι η μυλωνού τον άντρα της δηλαδή. Όσο κι αν έχω την παρόρμηση να πω “Αλέξη μου, καλά να πάθεις”, όλα έχουν ένα όριο. Και ο Βαξεβάνης το έχει ξεπεράσει προ πολλού».


Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Η οικογένεια Καρτερού εναντίον Βαξεβάνη
Δεν ξέρω εάν ο σύντροφος Βαξεβάνης το έχει γυρίσει υπέρ του έκπτωτου Κασσελάκη, αλλά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες με διάφορα ρεπορτάζ και αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βγάζει στη σέντρα (και όχι αδίκως) τον πρόεδρο Τσίπρα και κάποιους στενούς του συνεργάτες, όπως τον Μιχάλη Καλογήρου, φαίνεται πως έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην οικογένεια Καρτερού. Και δεν αναφέρομαι στον γνωστό Θανάση, ο οποίος με άρθρο του στην «Αυγή» αποδοκίμασε με κομψό τρόπο τη δημοσιογραφία του «Ντοκουμέντο» πριν από λίγα 24ώρα, αλλά και στην πρώην σύντροφό του, Ευγενία Λουπάκη, η οποία την έπεσε χοντρά στον Βαξεβάνη, κάνοντας χθες την εξής ανάρτηση: «Γράφει μια “Μπάμπουσκα” στου Βαξεβάνη ότι ο Τσίπρας ζήτησε συγγνώμη από τον Βενιζέλο για τη Novartis, με αφορμή μια παπαριά που είπε κάπου ο -πού τον θυμήθηκαν;- Λιάνης, βγαίνουν κύκλοι του Τσίπρα και λένε ότι στερούνται σοβαρότητας και είναι ανυπόστατα αυτά και βγαίνει μετά μια “Ντάμα” να ζητήσει τον λόγο από τον Τσίπρα γιατί δεν βγαίνει ο ίδιος προσωπικά να διαψεύσει και ακόμα καλύτερα να πάρει και τον Βενιζέλο αγκαζέ να διαψεύσουν μαζί. Το κάνετε εικόνα, έτσι; Δυο ανώνυμοι -ή μάλλον ένας- λυσσόδηκτοι παπαρογράφοι αναπαράγουν ως είδηση κάτι που πέταξε κάποιος γηραιός Πασόκος, ο οποίος ανασκεύασε κιόλας, και απαιτούν από τον Τσίπρα να τους δώσει εξηγήσεις ο ίδιος προσωπικά. Κι η μυλωνού τον άντρα της δηλαδή. Όσο κι αν έχω την παρόρμηση να πω “Αλέξη μου, καλά να πάθεις”, όλα έχουν ένα όριο. Και ο Βαξεβάνης το έχει ξεπεράσει προ πολλού». Προσωπικά δεν την γνωρίζω την πρώην κυρία του κυρίου Καρτερού, ωστόσο θεωρώ ότι εκτός από υπερβολική, είναι και άδικη απέναντι σε έναν εκδότη και δημοσιογράφο που στοχοποιήθηκε όσο λίγοι από το «καθεστώς» του προέδρου Μητσοτάκη.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ