Σάλος ξέσπασε μετά τη χθεσινή αποκάλυψη του Big Mouth του powergame.gr, ότι η εταιρεία KPMG ελέγχεται από πολλούς, γιατί παίρνει (πολλές) απευθείας αναθέσεις από το υπουργείο Υποδομών.

*Διαβάστε ακόμα: Έρευνα στο υπουργείο Υποδομών για να βρεθεί ποιος επιδίδεται στο σπορ των απευθείας αναθέσεων προς γνωστή εταιρεία

Μάλιστα, όπως αναφέρει σήμερα η ίδια στήλη, μετά την αποκάλυψη, άρχισαν να καταφθάνουν στο mail του site και τα πρώτα χαρτάκια, που αποδεικνύουν ότι ακόμη και ο ίδιος ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας έχει υπογράψει τέτοιες απευθείας αναθέσεις, εκτός από τον Κουρέτα του ΜΕΤΡΟ.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το Big Mouth, υπάρχει έντονη ανησυχία στο Μαξίμου για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα οικονομικά της METΡΟ ΑΕ, επιρρίπτοντας ευθύνες μέχρι και στον υπουργό, για το γεγονός ότι άφησε να διογκωθεί η «μαύρη τρύπα» στο ταμείο του συγκεκριμένου φορέα.

Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Οι απευθείας αναθέσεις στην KPMG
Πριν προλάβω να γράψω το σχόλιο σε σχέση με τις απευθείας αναθέσεις του υπουργείου Υποδομών προς την KPMG, άρχισαν να καταφθάνουν στο mail του site και τα πρώτα χαρτάκια. Αναφέρομαι στα πειστήρια, που αποδεικνύουν ότι ακόμη και ο προσεκτικός Σταϊκούρας έχει υπογράψει τέτοιες απευθείας αναθέσεις, εκτός από τον Κουρέτα του ΜΕΤΡΟ. Με την ευκαιρία, να σας πω ότι στο Μαξίμου υπάρχει έντονη ανησυχία για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα οικονομικά της METΡΟ ΑΕ, επιρρίπτοντας μάλιστα και ευθύνες, αν κατάλαβα καλά, μέχρι και στον υπουργό, για το γεγονός ότι άφησε να διογκωθεί η «μαύρη τρύπα» στο ταμείο του συγκεκριμένου φορέα.

img_5196
img_5194
img_5195
img_5193


*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ