Έξαλλος έγινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ελλάδος, μόλις πληροφορήθηκε από την «Εφημερίδα των Συντακτών» το περιστατικό με τον συρμό του προαστιακού που πήγε να μπει στη γραμμή του Μετρό.

*Διαβάστε ακόμα: Συρμός του προαστιακού πήγε να μπει στη γραμμή του Μετρό και τον πρόλαβε η τηλεδιοίκηση - "Ξηλώθηκε" ο σταθμάρχης

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο πρωθυπουργός «βγήκε στα κάγκελα», γιατί θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί από τον ίδιο τον υπουργό, τον Χρήστο Σταϊκούρα, και από τους υπόλοιπους του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για το συμβάν κι όχι από μια εφημερίδα.

Σύμφωνα με την ίδια στήλη, της ενόχλησης του πρωθυπουργού ακολούθησε ένα τηλεφώνημα στον υφυπουργό Μυλωνάκη, ζητώντας να συγκαλέσει σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των συναρμόδιων για το θέμα, προκειμένου να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για το συμβάν.

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται στο Big Mouth, ήδη χθες, αργά το απόγευμα άρχισαν να διαβαίνουν την πλαϊνή πόρτα του Μαξίμου, υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς και οι… φαρισαίοι του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ και του Μετρό.


Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Η ενόχληση Μητσοτάκη για τη (μη) ενημέρωση Σταϊκούρα
Από τη γνωστή περιφερειακή πηγή που εξακολουθεί να με ενημερώνει για τα τεκταινόμενα στο Μαξίμου, πληροφορήθηκα ότι ο πρόεδρος Μητσοτάκης ευρισκόμενος εκτός Ελλάδος, βγήκε στα κάγκελα διαβάζοντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών» για ένα περιστατικό με τον προαστιακό που είχε συμβεί μέρες πριν, άρα θα έπρεπε να τον έχουν ενημερώσει ο Σταϊκούρας και οι υπόλοιποι του Υποδομών και Μεταφορών. Απολύτως λογική η ενόχληση του αρχηγού Κυριάκου, αφού είναι κάπως άκομψο να μαθαίνει από τις εφημερίδες, όσο οφείλουν να του λένε, εγκαίρως οι υπουργοί του. Της ενόχλησης ακολούθησε ένα τηλεφώνημα στον υφυπουργό Μυλωνάκη, ζητώντας να συγκαλέσει σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των συναρμόδιων για το θέμα, προκειμένου να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για το συμβάν. Εξ όσων με ενημέρωσε η περιφερειακή πηγή (μου), αργά το απόγευμα άρχισαν να διαβαίνουν την πλαϊνή πόρτα του Μαξίμου, υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς και οι… φαρισαίοι του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ και του Μετρό.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ