Ερώτηση για τα ελληνοτουρκικά «έψηναν» ορισμένοι «γαλάζιοι» βουλευτές, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν χθες στη Βουλή.

*Διαβάστε ακόμα: Η ενόχληση Μητσοτάκη για τη (μη) ενημέρωση Σταϊκούρα για το συμβάν με τον προαστιακό και το τηλεφώνημα στον Μυλωνάκη για σύγκληση σύσκεψης

Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, οι φήμες αφορούσαν το μοντέλο της ομαδικής ερώτησης, που κάποιοι πρόσφατα το έπραξαν και κάποιοι άλλοι το παρουσίασαν ως ανταρσία.

Ωστόσο, είναι αδιανόητο έστω και να ψιθυρίζεται μια τέτοια κίνηση για δύο λόγους. Πρώτον, είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας και τίποτα δεν έχει ακόμη κριθεί και δεύτερον, σύμφωνα με το Big Mouth, ο υπουργός Γεραπετρίτης ήδη ξεκινά ενημερωτικό κύκλο σε πρώτη φάση στους βουλευτές της ΝΔ που συμμετέχουν στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής-και έπεται συνέχεια.

Σημειώνεται ότι θα ήταν εξωφρενικό σε αυτήν τη συγκυρία να υπάρξει βουλευτής της κυβερνητικής παράταξης που να προβεί σε τέτοια κίνηση.

Όπως επισημαίνεται άλλωστε και στη στήλη, ακόμα και ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα το τολμούσε, που τα είπε στην εκδήλωση της Madame Figaro στην Κύπρο.


Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Αδιανόητοι ψίθυροι
Κυκλοφόρησαν χτες στη Βουλή φήμες ότι κάποιοι βουλευτές της ΝΔ «ψήνουν» ερώτηση για τα ελληνοτουρκικά. Υπήρξε μια αναστάτωση στο Μαξίμου και στο γαλάζιο κοινοβουλευτικό επιτελείο. Δεν επαληθεύτηκαν στο πέρασμα της βραδιάς. Αν κατάλαβα καλά, οι φήμες αφορούσαν το μοντέλο της ομαδικής ερώτησης, που κάποιοι πρόσφατα το έπραξαν και κάποιοι άλλοι το παρουσίασαν ως ανταρσία. Προσωπικά θεωρώ αδιανόητο να ψιθυρίζεται, έστω, μια τέτοια κίνηση για δύο λόγους. Πρώτον, είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας και τίποτα δεν έχει ακόμη κριθεί. Δεύτερον, ο υπουργός Γεραπετρίτης ήδη ξεκινά (όπως μαθαίνω) ενημερωτικό κύκλο σε πρώτη φάση στους βουλευτές της ΝΔ που συμμετέχουν στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής-και έπεται συνέχεια. Σε κάθε περίπτωση δεν πιστεύω ότι οι ψίθυροι αυτοί έχουν βάση. Θα ήταν εξωφρενικό σε αυτήν τη συγκυρία να υπάρξει βουλευτής της κυβερνητικής παράταξης που να προβεί σε τέτοια κίνηση. Δεν θα τολμούσε ακόμα και ο Αντώνης Σαμαράς, που τα είπε στην εκδήλωση της Madame Figaro στην Κύπρο…

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ