Στα… αγγλικά του Αλέξη Τσίπρα αναφέρθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, προσφάτως, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Προχθές, λοιπόν, ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησε συνέντευξη στο STAR. Μόλις τελείωσε η εγγραφή, καθώς η συνέντευξη ήταν μαγνητοσκοπημένη, ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τους πολιτικούς συντάκτες και είχαν μια off the record κουβέντα, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth.

Η συζήτηση, σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, ξεκίνησε από Σαμαρά και Καραμανλή και τη χειραψία με τον Παππά και ακολούθως επεκτάθηκε στην Αμερική.

Διαβάστε ακόμα: Νέο "χτύπημα" Κασσελάκη: Καταγγέλλει ότι το συνέδριο θα γίνει σε νυχτερινό κέντρο - "Ποια εταιρεία έχει αναλάβει τις εκλογές;"

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, λοιπόν, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -σύμφωνα με το Big Mouth- είπε ότι στην Αμερική και γενικότερα στο εξωτερικό οι πρώην πρόεδροι και υψηλόβαθμοι πολιτικοί, που, μάλιστα, τελειώνουν όχι πολύ μεγάλοι τη θητεία τους, συνήθως κάνουν καριέρα μετά σε πολυεθνικές, σε funds ή σε πανεπιστήμια… Έτσι, κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τους πολιτικούς συντάκτες, ο Στέφανος Κασσελάκης βρήκε και… δουλειά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού, όπως υποστήριξε, με το τέλος της πρωθυπουργίας του, θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα εκεί, γιατί έχει σπουδές  και τα αγγλικά του είναι τέλεια.

Ωστόσο, όταν τον ρώτησαν, αν ανάλογη καριέρα θα μπορούσε να κάνει και ο Αλέξης Τσίπρας, απάντησε ότι δεν θα μπορούσε, γιατί τα αγγλικά του δεν τον βοηθάνε, επειδή δεν είναι καλά…

Πάντως, είναι προφανές -όπως σημειώνει χαρακτηριστικά και το Big Mouth- πως όταν τα έλεγε όλα αυτά, ο κ. Κασσελάκης, δεν είχε σκεφτεί ότι με δεδομένη την αδυναμία του Αλέξη Τσίπρα να βρει δουλειά εκτός Ελλάδος, θα παραμείνει εδώ, με μία από τις δουλειές του να είναι «να υπονομεύει τον κάθε επόμενο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ»...

Τι γράφει η στήλη Big Mouth

Το καρφί Κασσελάκη για τα αγγλικά του Τσίπρα

Ένα μπαγιάτικο νέο σας έχω σήμερα, αλλά επειδή δεν το εντόπισα πουθενά άλλου, είπα να σας το σερβίρω (πρωί-πρωί) ως νέο. Το νέο συνδέεται με την προχθεσινή εμφάνιση του έκπτωτου Κασσελάκη στο STAR, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στη συντρόφισσα Μάρα Ζαχαρέα. Μόλις τελείωσε η εγγραφή (ήταν μαγνητοσκοπημένη η συνέντευξη), ο πρόεδρος συναντήθηκε με τους πολιτικούς συντάκτες του STAR και του ALPHA και είχαν μια off the record κουβέντα. Η συζήτηση, όπως με ενημέρωσε μια σχετικά καλή πηγή, ξεκίνησε από Σαμαρά και Καραμανλή και τη χειραψία με τον Παππά και ακολούθως επεκτάθηκε στην Αμερική. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας ο αρχηγός Stefanos είπε ότι στην Αμερική και γενικότερα στο εξωτερικό οι πρώην πρόεδροι και υψηλόβαθμοι πολιτικοί, που μάλιστα τελειώνουν όχι πολύ μεγάλοι τη θητεία τους, συνήθως κάνουν καριέρα μετά σε πολυεθνικές, σε funds ή σε πανεπιστήμια… Στη συζήτηση, λοιπόν, με τους πολιτικούς συντάκτες βρήκε και δουλειά στον Μητσοτάκη, αφού, όπως υποστήριξε, με το τέλος της πρωθυπουργίας του θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα εκεί, γιατί έχει σπουδές  και τα αγγλικά του είναι τέλεια. Τον ρώτησαν αν ανάλογη καριέρα θα μπορούσε να κάνει ο Τσίπρας και απάντησε ότι δεν θα μπορούσε, γιατί τα αγγλικά του δεν τον βοηθάνε, επειδή δεν είναι καλά. Είναι προφανές πως όταν τα έλεγε όλα αυτά ο έκπτωτος Κασσελάκης, δεν είχε σκεφτεί ότι με δεδομένη την αδυναμία του αρχηγού Αλέξη να βρει δουλειά εκτός Ελλάδος, θα παραμείνει εδώ, με μία από τις δουλειές του να είναι να υπονομεύει τον κάθε επόμενο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ