Τριγμοί φαίνεται πως υπάρχουν στο εσωτερικό του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με την κόντρα μεταξύ του υπουργού Θεόδωρου Σκυλακάκη και της υφυπουργού Αλεξάνδρας Σδούκου να γίνεται πλέον φανερή. Όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, υπήρξε ένα σκηνικό μεταξύ των δύο στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή και μπροστά στα μάτια των βουλευτών, όταν ο υπουργός δεν δίστασε να διαφοροποιηθεί από τη δεύτερη, αδειάζοντάς την με συνοπτικές διαδικασίες ενώπιον κόσμου.

Σύμφωνα με τη στήλη, το... σίριαλ που εκτυλίσσεται στα ενδότερα του ΥΠΕΝ παίζεται καιρό και η εν λόγω κόντρα - που προξένησε εντύπωση - αποτελεί απλώς ένα ακόμη επεισόδιό του, με το Big Mouth να σημειώνει πως η υφυπουργός... ράβει κοστούμι υπουργοποίησης, ισχυριζόμενη ότι έχει αξιόπιστες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο χρόνος για τον Θεόδωρο Σκυλακάκη και την παραμονή του στον θώκο μέτρα... αντίστροφα.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr

Κόντρα Σκυλακάκη – Σδούκου που εντυπωσιάζει

Εντύπωση προκάλεσε η κόντρα που εκτυλίχθηκε προχθές μπροστά στα μάτια των βουλευτών που συμμετείχαν στην αρμόδια Επιτροπή, ανάμεσα στον υπουργό Σκυλακάκη και την υφυπουργό Σδούκου. Όπως μου είπαν, ο πρώτος δεν δίστασε να διαφοροποιηθεί από τη δεύτερη, αδειάζοντάς την με συνοπτικές διαδικασίες ενώπιον κόσμου. Για όσους γνωρίζουν, απλά πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ που παίζεται εδώ και καιρό στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Μάλιστα, όπως μαθαίνω, η υφυπουργός εσχάτως ισχυρίζεται ότι έχει αξιόπιστες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο υπουργός Σκυλακάκης μέτρα αντίστροφα, με την ίδια να έχει ξεκινήσει να ράβει κοστουμάκι.