Τη δική της πρόταση σε σχέση με τα πρόσωπα που κατά την άποψή της πρέπει να προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας κατέθεσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Όπως δήλωσε, η επικεφαλής της Φωνής Λογικής καταλληλότεροι για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα είναι οι Καραμανλής και Σαμαράς. «Σε αυτόν τον ανώτατο πολιτειακό θεσμό θα ήθελα να δω ένα από τα δύο πρόσωπα τα οποία πρεσβεύουν αυτήν τη στιγμή τις αρχές και τα ιδανικά τα οποία πρεσβεύουμε κι εμείς ως Φωνή Λογικής, δηλαδή την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια», υποστήριξε η ευρωβουλευτής η οποία μία μέρα πριν είχε συναντήσει και είχε φωτογραφηθεί περιχαρής με τη Λεπέν.

latinopoulou_lepen

Διαβάστε εδώ: Αφροδίτη Λατινοπούλου: Θέλει Πρόεδρο της Δημοκρατίας Σαμαρά ή Καραμανλή

Κάπου εδώ το πράγμα άρχισε να μπερδεύεται, γιατί ειλικρινά είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος πώς είναι δυνατόν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί να έχουν κοινά ιδανικά με την επιτομή της ακροδεξιάς στην Ευρώπη.

Πάντως, ένα είναι το σίγουρο, τον τελευταίο καιρό οι εκπλήξεις από τους δύο «πρώην» είναι πολλές... Στις αρχές της εβδομάδας κυριάρχησαν οι χαιρετούρες των δύο με τον Παππά και χθες η πρόταση της Λατινοπούλου, που δεν θα χαρακτηριζόταν και πολύ τιμητική για τους ίδιους, αν σκεφτεί κανείς ότι το πρόσωπο που κατέθεσε στον δημόσιο διάλογο τη σχετική ιδέα την προηγούμενη έχει φωτογραφηθεί με την Λεπέν και τον Όρμπαν.

latinopoulou_ormpan

Πάντως, με αφορμή τη φωτογραφία της Λατινοπούλου με τον Όρμπαν, ένας φίλος της στήλης Big Mouth του powergame.gr επισήμανε ότι η θέση του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας είναι οι μετανάστες να μένουν στην Ελλάδα. Εφόσον υιοθετηθεί η πρόταση του συμμάχου της Λατινοπούλου, τότε αντιλαμβάνεστε ότι θα γεμίσει η χώρα με μετανάστες, κάτι, αν δεν κάνω λάθος, που ξορκίζει κυρίως ο Μεσσήνιος πολιτικός…

Τι αναφέρει το Big Mouth 

Η πρόταση Λατινοπούλου για Καραμανλή – Σαμαρά…

- Η είδηση της ημέρας, που προφανώς και πέρασε στα χαμηλά, προέκυψε από τη συνέντευξη της προέδρου Λατινοπούλου στη «Naftemporiki». Για να καταλάβετε, όμως, τον ξεπεσμό των συστημικών media, αν και μιλάμε περί είδησης μεγατόνων, την έκρυψαν με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο, προσφέροντας άλλη μία από αυτές τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη οι «βαρόνοι». Η επικεφαλής της Φωνής Λογικής κατέθεσε μια απολύτως λογική πρόταση, σε σχέση με τα πρόσωπα που κατά την άποψή της πρέπει να προτείνει ο αρχηγός Κυριάκος για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Όπως δήλωσε, καταλληλότεροι για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα είναι οι Καραμανλής και Σαμαράς, προφανώς ο ένας από τους δύο, γιατί με τη σχέση που έχουν αναπτύξει τα γεροντάκια του Muppet Show δεν θα με εξέπληττε η Ελληνίδα ηγέτιδα της Λογικής να έβρισκε έναν τρόπο να έχουμε σιαμαίο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Εδώ που τα λέμε, δεν θα ήταν και η πιο extreme ιδέα που θα είχε ακουστεί από τους εν Ελλάδι εκπροσώπους της ακροδεξιάς.


…και οι φωτογραφίες με Λεπέν και Όρμπαν

- «Σε αυτόν τον ανώτατο πολιτειακό θεσμό θα ήθελα να δω ένα από τα δύο πρόσωπα τα οποία πρεσβεύουν αυτήν τη στιγμή τις αρχές και τα ιδανικά τα οποία πρεσβεύουμε κι εμείς ως Φωνή Λογικής, δηλαδή την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια», υποστήριξε η πρόεδρος Λατινοπούλου, η οποία μία μέρα πριν είχε συναντήσει και είχε φωτογραφηθεί περιχαρής με τη Λεπέν, που, αν καταλαβαίνω καλά, πρεσβεύει με τη σειρά της αντίστοιχα ιδανικά με αυτά της Φωνής Λογικής. Κάπου εδώ δεν σας κρύβω ότι άρχισα να μπερδεύομαι, γιατί ειλικρινά δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς είναι δυνατόν ο Καραμανλής και ο Σαμαράς να έχουν κοινά ιδανικά με την επί γης θεότητα της ακροδεξιάς στην Ευρώπη. Ομολογώ, πάντως, ότι κάθε μέρα που περνά μας επιφυλάσσει και από μια έκπληξη, που σχετίζεται με τα γεροντάκια του γαλάζιου Muppet Show. Στις αρχές της εβδομάδας κυριάρχησαν οι χαιρετούρες των δύο με τον Παππά και χθες η πρόταση της προέδρου Λατινοπούλου, που δεν ξέρω πόσο τιμητική είναι για τους Καραμανλή και Σαμαρά, όταν το πρόσωπο που καταθέτει στον δημόσιο διάλογο τη σχετική ιδέα την προηγούμενη έχει φωτογραφηθεί με τη Λεπέν και τον Όρμπαν.

! Πάντως, με αφορμή τη φωτογραφία της Λατινοπούλου με τον Όρμπαν, ένας φίλος από αυτούς που παρακολουθούν τα όσα διαδραματίζονται εκτός συνόρων μού επισήμανε ότι η θέση του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας είναι οι μετανάστες να μένουν στην Ελλάδα. Εφόσον υιοθετηθεί η πρόταση του συμμάχου της προέδρου Αφροδίτης, τότε αντιλαμβάνεστε ότι θα γεμίσει η χώρα με μετανάστες, κάτι, αν δεν κάνω λάθος, που ξορκίζει κυρίως ο πρόεδρος Σαμαράς.