Αντιμέτωπος με δύσκολες μέρες φαίνεται ότι θα είναι στο άμεσο μέλλον ο Χάρης Δούκας όσον αφορά τη συνύπαρξη του στο δημαρχιακό μέγαρο με κάποιους ''Ανδρουλακικούς.  

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr επιστρέφοντας στα δημαρχικά του καθήκοντα, δεν θα βρει τον δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα και αυτό γιατί η πλειοψηφία Δούκα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας αναμένεται να μην είναι τόσο συμπαγής όσο στο ξεκίνημα. Ειδικότερα κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι που βάζουν την αφοσίωσή τους στον Νίκο Ανδρουλάκη και το «όλον» ΠΑΣΟΚ λέγεται ότι θα κρατήσουν αποστάσεις ακόμα και από κρίσιμες αποφάσεις.

Επιπλέον, ο Κώστας Μπακογιάννης φαίνεται ότι επανέρχεται δριμύτερος, αποφασισμένος να ασκήσει σκληρή αντιπολίτευση στον Δούκα, με ορίζοντα την επόμενη εκλογική αναμέτρηση!

Τι αναφέρει το Big Mouth 

- Αν έπιασαν καλά τα αυτιά μου κάτι ψιθύρους, ο δήμαρχος Χάρης Δούκας, επιστρέφοντας στο δημαρχιακό μέγαρο, δεν θα βρει τον δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα. Και εξηγούμαι τι μου είπε ο ψιθυριστής. Η πλειοψηφία Δούκα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας δεν θα είναι στο άμεσο μέλλον τόσο συμπαγής όσο στο ξεκίνημα. Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι που βάζουν την αφοσίωσή τους στον Νίκο Ανδρουλάκη και το «όλον» ΠΑΣΟΚ λέγεται ότι θα κρατήσουν αποστάσεις ακόμα και από κρίσιμες αποφάσεις. Επιπλέον, ο Κώστας Μπακογιάννης φαίνεται ότι επανέρχεται δριμύτερος, αποφασισμένος να ασκήσει σκληρή αντιπολίτευση στον Δούκα, με ορίζοντα την επόμενη εκλογική αναμέτρηση! Τώρα, αν φτάνει για τον δήμαρχο η στήριξη του Ζαχαριάδη και των άλλων δύο συμβούλων του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με γεια του με χαρά του. Αλλά αυτό που καταλαβαίνω είναι πως η αχαριστία εδώ πληρώνεται και όχι στην άλλη ζωή…