Σήµερα γάµος γίνεται. Ο λόγος για τον δήµαρχο Αθηναίων, Χάρη ∆ούκα, και τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου, που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας µε παπά και µε κουµπάρο.

Ο γάµος του ζευγαριού θα πραγµατοποιηθεί στη Θήβα, αφού από εκεί κατάγεται η νύφη. Συγκεκριµένα, το ζευγάρι θα ενωθεί µε τα ιερά δεσµά του γάµου στις 7 το απόγευµα στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη, πολιούχου Θηβών, που βρίσκεται στην πλατεία της πόλης. Ο στολισµός θα γίνει από τον Σωτήρη Βρεττό, ο οποίος είναι οικογενειακός φίλος της Γεωργίας. Οι µποµπονιέρες θα είναι απλές, τούλινες, παραδοσιακές, πολύ λιτές. Οσον αφορά τους κουµπάρους τους, θα είναι τρεις: ο Λάζαρος Καραούλης, η Ιωάννα Χριστοπούλου-Κόντη και ο Κωνσταντίνος Πανδής.

Γεωργία Πολυτάνου: Ανυποµονούµε να γιορτάσουµε όλοι µαζί µε τις οικογένειές µας και τους φίλους µας

Μάλιστα, το ζευγάρι έχει φροντίσει οι καλεσµένοι να περάσουν όµορφα και µετά τον γάµο στη γαµήλια δεξίωση, που θα πραγµατοποιηθεί στο «Κτήµα Casa e Campo» στις Αφίδνες Αττικής. Η Γεωργία Πολυτάνου λίγες ώρες πριν από τον γάµο δήλωσε αποκλειστικά στο «Secret»: «Είναι µια πολύ ευτυχισµένη στιγµή για εµάς. Ανυποµονούµε να γιορτάσουµε όλοι µαζί µε τις οικογένειές µας και τους φίλους µας. O Χάρης είναι ένας άνθρωπος που θαυµάζω και εκτιµώ πολύ για τον ακέραιο χαρακτήρα του». H Γ. Πολυτάνου είναι µια δυναµική γυναίκα, που µπορεί να στέκεται διακριτικά στο πλευρό του δηµάρχου Αθηναίων, όµως έχει τη δική της πορεία. Στην ερώτησή µας ποιες είναι οι σπουδές της αλλά και µε τι ασχολείται, µας απάντησε: «Εχω σπουδάσει στο Πανεπιστήµιο Πειραιά, στο Τµήµα ∆ΕΣ (∆ιεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονοµικών Σπουδών). Το 2019 συνέχισα τις σπουδές µου στο Πανεπιστήµιο Πειραιώς, στο µεταπτυχιακό πρόγραµµα εκπαίδευσης µε τίτλο και περιεχόµενο “Energy: Strategy, Law and Economics”, ενώ τον επόµενο χρόνο στο ΠΜΣ, µε τίτλο “Climate Crisis & Information Communication Technologies”. Συµµετέχω σε οµάδες εργασίας ευρωπαϊκών ερευνητικών προγραµµάτων για την ενέργεια και το κλίµα».

Αξίζει να σηµειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η Γεωργία δεν έλειψε ούτε λεπτό από το πλευρό του συντρόφου της, ούτε και από τις γειτονιές της Αθήνας. Η Γεωργία Πολυτάνου εξακολουθεί να κρατά την προσωπική της ζωή µακριά από τα media, ενώ στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram οι αναρτήσεις της παραµένουν ιδιωτικές. Ο Χάρης ∆ούκας, σε συνέντευξή του στο «Secret», είχε αναφέρει πώς έγινε η πρόταση γάµου: «Στο σπίτι… Αλλά δεν θα ήθελα να αποκαλύψω περισσότερα. Είναι µια πολύ προσωπική στιγµή, που θα ήθελα να τη θυµόµαστε µόνο εγώ κι εκείνη».

Δημοσιεύθηκε στο Secret των Παραπολιτικών