Δυο καρέκλες θα ταίριαζαν στον υπερδραστήριο υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο, σε περίπτωση που κάποια στιγμή ο στενός συνεργάτης του προέδρου Μητσοτάκη αποφασίσει από κοινού πάντα με τον πρωθυπουργό το επόμενο βήμα του.

*Διαβάστε ακόμα: Μητσοτάκης - Θεοδωρικάκος παρουσιάζουν το νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας: Σχέδιο για επενδύσεις 8,3 δις ευρώ κυρίως σε παραµεθόριες περιοχές

Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, η μία αδειάζει σύντομα και είναι αυτή του επικεφαλής του Υπερταμείου και η άλλη σε δύο χρόνια, αφού σχετίζεται με τον θώκο του Κεντρικού Τραπεζίτη, θέση που κατέχει σήμερα ο Γιάννης Στουρνάρας.

Βέβαια, μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα είχε αν ο Άκης Σκέρτσος την τύχη του, δοκίμαζε την τύχη του σε κάτι πιο μεταρρυθμιστικό, όπως για παράδειγμα το υπουργείο Υγείας.


Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Δυο καρέκλες για τον Σκέρτσο
Εκεί που καθόμουν στον καναπέ του σπιτιού μου, μέσα στην αφόρητη δυσκινησία που μου έχει προκαλέσει αυτό το οστικό οίδημα στο γόνατο (που δεν σας κρύβω ότι αρχίζει να φεύγει εξαιτίας των μαγικών χεριών του Σκορδή και της διαμαγνητικής του αντλίας), δεν ξέρω πώς, το μυαλό μου άρχισε να κάνει κάτι σκέψεις από το… μέλλον. Ανάμεσα στα κουλά που άρχισα να σκέφτομαι, ήταν και κάτι περίεργα που συνδέονταν με τον υπερδραστήριο (ομολογώ) υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο. Σκέφτηκα λοιπόν και επειδή έχω συνηθίσει να μοιράζομαι τέτοιου είδους σκέψεις, ότι αν και εφόσον κάποια στιγμή ο στενός συνεργάτης του προέδρου Μητσοτάκη αποφασίσει από κοινού πάντα με τον πρωθυπουργό το επόμενο βήμα του, ότι θα του ταίριαζαν δύο καρέκλες. Η μία αδειάζει σύντομα και είναι αυτή του επικεφαλής του Υπερταμείου και η άλλη σε δύο χρόνια αφού σχετίζεται με τον θώκο του Κεντρικού Τραπεζίτη, θέση που κατέχει σήμερα ο Γιάννης Στουρνάρας. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων σπεύδω να διευκρινίσω ότι όλα όσα ανέφερα δεν ήταν τίποτα περισσότερο από κάτι σκέψεις που έκανα Σαββατιάτικα στον καναπέ του σπιτιού μου. Όχι τίποτα άλλο, αν και εφόσον έφευγε από το Μαξίμου ο υπουργός Άκης, εκτιμώ ότι θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του, σε κάτι πιο μεταρρυθμιστικό, όπως για παράδειγμα το υπουργείο Υγείας.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ