Την τιμητική του έχει το τελευταίο διάστημα ο κλάδος του real estate στους κόλπους της «γαλάζιας» παράταξης.

Μετά την απολύτως νόμιμη εξαγορά ακινήτου επί της Βασιλίσσης Σοφίας από τον Βασίλη Κικίλια και την ευκαιρία που βρήκε ένας ακόμη υπουργός νοικιάζοντας μια κανονική έπαυλη περί τα 500 τετραγωνικά στην καλύτερη περιοχή της Αθήνας, σειρά πήρε τώρα ένας πρώην υφυπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Διαβάστε εδώ: Ο υπουργός που ενοικίασε έπαυλη 500 τετραγωνικών στην καλύτερη περιοχή της Αθήνας - Η (νέα) ευκαιρία σε ακίνητο μετά τον Κικίλια

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο συγκεκριμένος πρώην υφυπουργός βρήκε καλύτερη ευκαιρία από τον Κικίλια, καθώς βρήκε το ακίνητο και επισκευασμένο και πιο κοντά στο Κολωνάκι.

Προς ενημέρωση, το ακίνητο του υπουργού Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης ξεκίνησε να επισκευάζεται…

Τι αναφέρει το Big Mouth 

- Εκτός από το ακίνητο του Κικίλια (που ξεκίνησε να επισκευάζεται), εσχάτως έμαθα ότι μια αντίστοιχη αγορά πραγματοποίησε και πρώην υφυπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Απλά αυτός (ο υφυπουργός) βρήκε καλύτερη ευκαιρία από τον υπουργό, αφού, όπως μου είπαν, το βρήκε και επισκευασμένο και πιο κοντά στο Κολωνάκι. Εκείνο που δεν κατάφερα να μάθω είναι αν ο αγοραστής δικαιολογεί το ύψος της αγοράς του ακινήτου. Αλλά θα μου πείτε: άλλο η αντικειμενική και άλλο η πραγματική τιμή.