Σε αθόρυβο αλλά συνάμα γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η ανανέωση των όρκων πίστης και αφοσίωσης του Αλέξη Πατέλη και του συζύγου του. Όσοι παρευρέθηκαν μίλησαν για μια σεμνή τελετή και ακόμη πιο σεμνή εκδήλωση. Οι καλεσμένοι ήταν περίπου 200 στενοί φίλοι και η οικογένεια του ζευγαριού. Η οικογένεια του συζύγου του Πατέλη, Μιχάλη ταξίδεψε από το εξωτερικό για να βρίσκεται κοντά στην όμορφη βραδιά που οργάνωσαν τα παιδιά τους με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων κοινής ζωής.

Το event, ξεκίνησε στις 17:30 με την άφιξη των καλεσμένων. Μισή ώρα αργότερα έλαβε χώρα η ανανέωση των όρκων του ζεύγους στον κήπο, ενώ ακολούθησε ένα ποτό στον εξωτερικό χώρο. Στις 19:30 οι καλεσμένοι άρχισαν να απολαμβάνουν τα εδέσματα που είχε ετοιμάσει το ζευγάρι και από τις 21:00 μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες δόθηκε η σκυτάλη στον χορό και το τραγούδι.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, η ατμόσφαιρα ήταν συγκινητική και εορταστική. Στον κήπο υπήρχε μια ορχήστρα τζαζ, να δίνει τον ρυθμό στη βραδιά. Σημειώνεται ότι το πάρτι πραγματοποιήθηκε στο Anassa, έναν καινούργιο χώρο εκδηλώσεων στο Άλσος Στρατού. Πρόκειται για έναν άκρως λειτουργικό χώρο, που ενδείκνυται για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Εκείνο που ξεχώρισε από την εορταστική βραδιά ήταν το οικογενειακό κλίμα που επικράτησε, αφού το ζεύγος Πατέλη επέλεξε να γιορτάσει την ανανέωση των όρκων με στενούς φίλους και κυρίως με ανθρώπους που αγαπάει. Ακόμη και τα κυβερνητικά στελέχη που έδωσαν το «παρών» ανήκαν σε αυτήν την κατηγορία, με τους υπουργούς Σκέρτσο, Γεραπετρίτη, Ζαχαράκη, Χατζηδάκη και τη Νίκη Κεραμέως να δίνουν το «παρών». Επίσης, εκεί ήταν και ο υφυπουργός Κοντογιώργης, που συνεργάζεται επί χρόνια με τον σύμβουλο επί των οικονομικών του πρωθυπουργού.

Όπως είχε γράψει πριν από καιρό η στήλη, το ζευγάρι είχε ζητήσει από τους καλεσμένους, αντί για δώρων, δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Τι αναφέρει το Big Mouth

- Με τη διακριτικότητα που αρμόζει στην περίπτωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και η ανανέωση των όρκων πίστης και αφοσίωσης του Αλέξη Πατέλη και του συζύγου του. Μια σεμνή τελετή και ακόμη πιο σεμνή εκδήλωση. Οι καλεσμένοι ήταν περίπου 200 στενοί φίλοι και η οικογένεια του ζευγαριού. Η οικογένεια του Μιχάλη ταξίδεψε από το εξωτερικό για να βρίσκεται κοντά στην όμορφη βραδιά που οργάνωσαν τα παιδιά τους με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων κοινής ζωής. Όπως αντιλαμβάνεστε, η στήλη δεν θα μπορούσε να λείπει από το event, που ξεκίνησε στις 17:30 με την άφιξη των καλεσμένων. Μισή ώρα αργότερα είχαμε την ανανέωση των όρκων στον κήπο με απλά παγκάκια, ενώ ακολούθησε ένα ποτό στον εξωτερικό χώρο. Στις 19:30 οι καλεσμένοι άρχισαν να απολαμβάνουν τα καλούδια που είχε ετοιμάσει το ζευγάρι και από τις 21:00 μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες δόθηκε η σκυτάλη στον χορό και το τραγούδι. Όπως έμαθα από τον γνωστό περιφερειακό πληροφοριοδότη μου, η ατμόσφαιρα ήταν συγκινητική, αλλά και συνάμα εορταστική. Στον κήπο υπήρχε μια ορχήστρα τζαζ, να δίνει τον ρυθμό στη βραδιά. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το event πραγματοποιήθηκε στο Anassa, έναν καινούργιο χώρο εκδηλώσεων στο Άλσος Στρατού. Πρόκειται για έναν άκρως λειτουργικό χώρο, που ενδείκνυται για τέτοιου είδους (και όχι μόνο) εκδηλώσεις. Εκείνο που ξεχώρισα από τα όσα κατάφερα να μάθω ήταν το οικογενειακό κλίμα που επικράτησε, αφού, σε αντίθεση με κάτι άλλα που βλέπω, το ζεύγος Πατέλη επέλεξε να γιορτάσει την ανανέωση των όρκων με στενούς φίλους και κυρίως με ανθρώπους που αγαπάει. Ακόμη και τα κυβερνητικά στελέχη που έδωσαν το «παρών» ανήκαν σε αυτήν την κατηγορία, με τους υπουργούς Σκέρτσο, Γεραπετρίτη, Ζαχαράκη, Χατζηδάκη και τη Νίκη Κεραμέως να δίνουν το «παρών». Επίσης, εκεί ήταν και ο υφυπουργός Κοντογιώργης, που συνεργάζεται επί χρόνια με τον Άλεξ. Όπως σας έχω γράψει πριν από καιρό, το ζευγάρι είχε ζητήσει από τους καλεσμένους, αντί για δώρων, δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.