Χαμηλό βαρομετρικό φαίνεται ότι επικρατεί, έπειτα από πολλά χρόνια, στις σχέσεις του Χρήστου Σταϊκούρα με το Μαξίμου.

Ένοικοι, λοιπόν, του Μεγάρου και δη εκείνοι που έχουν τη δυνατότητα να κρίνουν την αποτελεσματικότητα των κυβερνητικών στελεχών λέγεται ότι έχουν βάλει εσχάτως στο μάτι τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, υπάρχει η αίσθηση ότι η κεντρική κυβέρνηση έχει αρχίσει να χρεώνει καθυστερήσεις σε μια σειρά από θέματα, οι οποίες καθυστερήσεις συνδέονται πρωτίστως με τον υπερσυγκεντρωτισμό του υπουργού και δευτερευόντως με το γεγονός ότι διαπληκτίζεται έντονα τον τελευταίο διάστημα με τον υφυπουργό του, Νίκο Ταχιάο.

Τι αναφέρει το Big Mouth

- Κάτι μου λέει, χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω τι ακριβώς, ότι έπειτα από πολλά χρόνια έχει αρχίσει να επικρατεί χαμηλό βαρομετρικό στις σχέσεις του υπουργού Σταϊκούρα με το Μέγαρο Μαξίμου. Και προφανώς δεν αναφέρομαι στο κτίριο, αλλά στους ενοίκους και μάλιστα εκείνους που έχουν τη δυνατότητα να κρίνουν την αποτελεσματικότητα των κυβερνητικών στελεχών. Από αίσθηση και όχι από κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο, διαπιστώνω ότι η κεντρική κυβέρνηση έχει αρχίσει να χρεώνει καθυστερήσεις σε μια σειρά από θέματα, οι οποίες καθυστερήσεις συνδέονται πρωτίστως με τον υπερσυγκεντρωτισμό του υπουργού και δευτερευόντως με το γεγονός ότι «σφάζεται» (εσχάτως) με τον υφυπουργό του, Νίκο Ταχιάο.