Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχουν τα όσα εκτυλίσσονται στο πεδίο του διαζυγίου Κεφαλογιάννη-Μάτσα, το οποίο από συναινετικό έχει μετατρέπει σε δικαστικό «πόλεμο» ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι.

Μετά την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Όλγα Κεφαλογιάννη εις βάρος του πρώην συζύγου της και την αντίθετη αίτηση που κατέθεσε ο Μάτσας για τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους τώρα η σύγκρουση μαίνεται στα οικονομικά. Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, οι Ματσαίοι, που δύσκολα μοιράζουν το χρήμα, τώρα δυσκολεύονται να δώσουν λεφτά ακόμη και για τη διατροφή των παιδιών.

Στο πλαίσιο της τσιγκουνιάς τους, άρχισαν να αφήνουν να διαρρέουν πολλά και διάφορα για την υπουργό, η οποία πλέον δείχνει αποφασισμένη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψή της.

Τι αναφέρει το Big Mouth

- Παρακολουθώ, πιστέψτε με, με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα εκτυλίσσονται στο πεδίο του διαζυγίου Κεφαλογιάννη – Μάτσα του Μίνου, που όσο ήταν σύζυγος της Όλγας άρχισε να ανταγωνίζεται τον Μπετόβεν. Γιατί δεν ξέρω τι έχει γίνει στον γάμο τους μετά την εισβολή του τρίτου προσώπου, απεναντίας γνωρίζω και μάλιστα διά γυμνού οφθαλμού ότι από τη στιγμή που ο Μάτσας παντρεύτηκε την υπουργό Όλγα, άρχισε να αλλάζει η καριέρα του. Από γιος του μπαμπά του, άρχισε να παίζει μουσική και να γίνεται γνωστός στο ευρύ κοινό. Όπως θα έλεγε και η θεία μου, «τον έκανε άνθρωπο». Πάμε τώρα στα αλλά, στα πιο σημαντικά. Οι Ματσαίοι, που δύσκολα μοιράζουν το χρήμα, τώρα δυσκολεύονται να δώσουν λεφτά ακόμη και για τη διατροφή των παιδιών. Στο πλαίσιο της τσιγκουνιάς τους, άρχισαν να αφήνουν να διαρρέουν πολλά και διάφορα για την Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία πλέον δείχνει αποφασισμένη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψή της. Από εκεί και πέρα, τα όσα εθνικοπατριωτικά επιστρατεύονται από τους Ματσαίους σε σχέση με την εβραϊκή κοινότητα προφανώς και θα μείνουν ορφανά μπροστά στη σκληρή πραγματικότητα. Αντί, λοιπόν, ο Έλληνας Μπετόβεν να προσπαθεί να γλιτώσει τη διατροφή, ας ξηλωθεί και ας πληρώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα σπασμένα. Όλα τα υπόλοιπα είναι για να το γλεντάμε εμείς οι δημοσιογράφοι και ο συγκεκριμένος, πιστέψτε με, ενδείκνυται για σοβαρά γλέντια.