Έναν στάβλο του 19ου αιώνα που βρίσκεται στον Ταύρο νοίκιασε ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ. Στόχος του είναι ο στάβλος να μετατραπεί σε γραφεία ενόψει της εσωκομματικής αναμέτρησης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Live News» του Mega ο κ. Κασσελάκης πλήρωσε 20.000 ευρώ μόνο για να κλείσει τον χώρο έως και τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d51knfn4r44h)
Παρόλα αυτά παραμένει άγνωστο το πόσο που ξόδεψε ο κ. Κασσελάκης αναφορικά με τον εξοπλισμό των γραφείων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρχει ένα γραφείο για τον ίδιο, ένα για τον Μανώλη Καπνισάκη και ένα ακόμα για τα πρόσωπα που θα εργάζονται στο γραφείο Τύπου.

Ακόμη στο κτίριο η έκταση του οποίου είναι 1.500 τμ θα φιλοξενήσει τους εθελοντές του Στέφανου Κασσελάκη, τους οποίους συγκεντρώνει διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα του.

Εντός των εγκαταστάσεων υπάρχουν δύο διατηρητέα κτίρια του 1.800, μια αποθήκη και ένας βοηθητικό κτίσμα. Το επιτελείο του κου Κασσελάκη θα χρησιμοποιήσει τα τρία κτίρια αλλά και την εσωτερική αυλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της εγκατάστασης θα τοποθετηθούν υπολογιστές και τηλέφωνα προκειμένου να βοηθήσουν τους εθελοντές της εκστρατείας του Στέφανου Κασσελάκη που θα χρησιμοποιούν καθημερινά τον συγκεκριμένο χώρο ως στρατηγείο.

Τα νέα γραφεία του είναι νοικιασμένα μέχρι αρχές Δεκεμβρίου όπως δηλώνουν συνεργάτες του.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:


syriza-kasselakis-nea-grafeia__3_
syriza-kasselakis-nea-grafeia__4_
syriza-kasselakis-nea-grafeia__5_
syriza-kasselakis-nea-grafeia__1_
syriza-kasselakis-nea-grafeia__2_

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d51nojwkm8s1)

«Δεν έχω καμία ένδειξη ότι ετοιμάζει τη δημιουργία νέου φορέα και καινούργιου κόμματος νομίζω ότι όλη η προσπάθεια του Στέφανου Κασσελάκη κινείται στη δική του υποψηφιότητα», είπε η Ράνια Θρασκιά.

«Αυτό είναι για άλλο κόμμα είναι προετοιμασία για άλλο κόμμα δεν είναι για το ΣΥΡΙΖΑ το ξέρει ότι θα χάσει στο συνέδριο δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό και προσπαθεί να κάνει όση περισσότερη ζημιά μπορεί στο ΣΥΡΙΖΑ και ότι μπορεί να πάρει φεύγοντας», δήλωσε ο Γιώργος Τσίπρας.