Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα εγκαίνια της κλινικής ευεξίας που άνοιξε η σύζυγος του υπουργού Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, Πόπη Καλαϊτζή, στην οδό Πλουτάρχου στο Κολωνάκι.

Μεταξύ άλλων στα εγκαίνια έδωσαν το «παρών» η υπουργός Εργασίας Νίκη Κεραμέως, η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και κουμπάρα του ζευγαριού, Σοφία Ζαχαράκη, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, η διευθύντρια επικοινωνίας του γραφείου του κ.Μητσοτάκη, Κύρα Κάπη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Θρασκιά, ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο πρώην ευρωβουλευτής και γιατρός Στέλιος Κιμπουρόπουλος, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ, αλλά πρόσωπα της τηλεόρασης και της εγχώριας show biz.

Σημειώνεται πως η Πόπη (Καλλιόπη) Καλαϊτζή είναι ιατρός Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης και έχει εξειδικευτεί στην Ιατρική του Τρόπου Ζωής και τη Γαστρονομική Ιατρική. Είναι επιστημονικά υπεύθυνη του πρώτου στην Ελλάδα Ιατρείου Ιατρικής του Τρόπου Ζωής (στην Ευρωκλινική) και ακαδημαϊκή Υπότροφος στην Ιατρική Σχολή Αθηνών Παράλληλα εργάζεται ως ιδιώτης Ιατρός. Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού προγράμματος “Διεθνής Ιατρική -Διαχείριση Κρίσεων Υγείας” του Εθνικού Καποδιστριακού Παν. Αθηνών και υποψήφια διδάκτορας στο ΕΚΠΑ.

screenshot_2024-10-22_egkainia__2__jpg__webp_εικονα__880___586_εικονοστοιχεια_
screenshot_2024-10-22_egkainia__3__jpg__webp_εικονα__880___586_εικονοστοιχεια_
screenshot_2024-10-22_kalliopi_popi__kalaitzi_gr___popikalaitzi____φωτογραφιες_και_βιντεο_στο_instagram
screenshot_2024-10-22_kalliopi_popi__kalaitzi_gr___popikalaitzi____φωτογραφιες_και_βιντεο_στο_instagram_1_