Μια μικρή απόδραση στην Αρκαδία φαίνεται πως έκανε ο έκπτωτος Κασσελάκης, ο οποίος, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, εθεάθη χθες το μεσημέρι με τον σύζυγό του, Τάιλερ, στο ξενοδοχείο «Μάννα», ένα κατάλυμα που αποτελεί προορισμό, και δη μεσοβδομαδιάτικο, για ευκατάστατα ζευγάρια, νόμιμα και παράνομα.

*Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός εκλογικής εσωκομματικής διαδικασίας οι 9.387 που γράφτηκαν στην πλατφόρμα του Κασσελάκη - Τι αποφάσισε η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου

Το ζευγάρι, που είχε επισκεφθεί και προ καιρού το ίδιο ξενοδοχείο, φαίνεται πως αποφάσισε να ξεκλέψει δύο μέρες για να ξεκουραστεί, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στα πρόθυρα της διάσπασης.

Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Ταξίδι στο «Μάννα» της Αρκαδίας για Κασσελάκη - Τάιλερ
Έχω κάτι κουμπάρους στο εξωτικό Βαλτεσινίκο της Αρκαδίας, τους Κατσιγιανναίους, όπου ένας εξ αυτών ξέφυγε από τα κλαρίνα και έγινε δημοσιογράφος, και μάλιστα από τους καλούς. Έχοντας επισκεφθεί αρκετές φορές το συγκεκριμένο χωριό, αντιλαμβάνεστε ότι έχω αποκτήσει, εκτός από τους κουμπάρους, και κάτι «ζωηρούς» φίλους. Ένας από αυτούς τους φίλους είχε πάει στο ξενοδοχείο «Μάννα», ένα κατάλυμα που αποτελεί προορισμό, και δη μεσοβδομαδιάτικο, για ευκατάστατα ζευγάρια, νόμιμα και παράνομα. Ο φίλος μου, που τα έχει τέσσερα, αφού έχει κάμποσους βαθμούς μυωπία, ισχυρίζεται ότι είδε χθες το μεσημέρι (περί τις 15.00) τον έκπτωτο Κασσελάκη με τον σύζυγό του, Τάιλερ. Το ζεύγος, που είχε επισκεφθεί και προ καιρού το ίδιο ξενοδοχείο, προφανώς αποφάσισε μέσα στην τούρλα του… ΣΥΡΙΖΑ να ξεκλέψει δύο μερούλες για να ξεκουραστεί. Δεν ξέρω αν ισχύει η σχετική πληροφορία, ωστόσο, αν ισχύει, ο αρχηγός Stefanos, όπως το πάει, θα τους τρελάνει και μετά θα γίνει και ο ήρωάς μου.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ